50 идеи за Хелуин украса на дома - точно в десетката

50 идеи за Хелуин украса на дома - точно в десетката
Снимка: netinfo

До Хелуин 2017 остава по-малко от седмица. И макар празникът все още да не е напълно адаптиран по нашите географски ширини и често поражда въпроси да се празнува ли или не, един празник повече никога не е излишен, нали?

Децата са щастливи, възрастните също се вълнуват. Раздават се бонбони, маскираме се със забавни страшни костюми, ухае на тиква и всичко е прекрасно в духа на есента и края на октомври.

А ако успеем да измислим оригинална хелуинска украса за дома с подръчни средства и минимум бюджет, празникът става още по-интересен.

Затова сега, в нашата нова галерия ТУК, ще ви дадем цели 50 идеи за украса на стаите, двора или терасата, които ще останат незабравими за всички, зърнали ги.

Хелуин, независимо че е католически, е ден, в който да се забавляваме, да се сплотим с близките си и да се порадваме на есента и настроението, което тя носи.

Снимка: netinfo

Затова просто се оставете на магията на Хелуин и се насладете на вълшебството на вещиците, зомбитата, паяците, тиквити, чудовищата, призраците и всички други присъщи на празника същества. 

Снимка: netinfo

Към галерията

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти