5 нови предавания и сериали, които можете да гледате по телевизията от другия месец

5 нови предавания и сериали, които можете да гледате по телевизията от другия месец
Снимка: iStock

Oт 8 април каналът DIEMA FAMILY сменя своята графична концепция и ще внесе елегантност, уют, красота и съвременно усещане, което кореспондира перфектно с начина на живот на зрителите. Освен новата визия, каналът ще предложи премиерно съдържание, с което радостта от живота ще влезе в домовете на зрителите. В ефира на DIEMA FAMILY ще стартират кулинарните предавания „Вкусотиите на Оливър“ и „Печивата на Марта Стюарт“, хитовата теленовела „Дива земя“, турските сериали „Любовта не разбира от думи“ и „Слънчеви момичета“.

Делничните обеди по DIEMA FAMILY ще бъдат запазени за кулинарни изкушения. „Вкусотиите на Оливър“ и „Печивата на Марта Стюарт“ ще разкрият малките тайни на големите ястия от 14:00 до 15:00 ч. Джейми Оливър ще се качи на мотор в търсене на най-добрите продукти за своите приятели и роднини, а Марта Стюарт ще подслади следобеда с идеи за изкусителни десерти.

c
Снимка: Diema Family

c
Снимка: Diema Family

В 15:00 ч. на 8 април предстои дебютът на хитовата теленовела „Дива земя“ в българския ефир. Историята се развива в живописните винарни на долината Напа, където животът на фамилиите Монтиел и Катанеда са разтърсени из основи след автомобилна катастрофа, причинена от безрасъдство.

c
Снимка: Diema Family

Уикендът ще бъде изпълнен с романтични приключения с премиерните немски филми в 14:00 ч., а в 17:00 ч. серия от недоразумения и забавни предизвикателства ще бележат историята на твърдо решената да успее красавица Хаят в „Любовта не разбира от думи“. Тя среща наследник на текстилна империя и след много заблуди, грешки и препятствия, отношенията им прерастват от взаимна неприязън в любов.

c
Снимка: Diema Family

От 22 април в 22:30 ч. по DIEMA FAMILY пък зрителите ще могат да видят и премиерния турски сериал „Слънчеви момичета“. В него главната героиня Гюнеш е учител по литература от Измир с три дъщери. Животът ѝ е щастлив – радва се на дъщеря си Пери и близначки Назлъ и Селин, докато един ден пътят ѝ се пресича с този на бизнесмена Халук Мертоглу от Истанбул и двамата се влюбват.

c
Снимка: Diema Family

Не пропускайте да видите новия облик на DIEMA FAMILY и премиерните заглавия от 8 април в ефира на канала.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти