5 неща, за които не предполагате, че ще ви потрябват на път

5 неща, за които не предполагате, че ще ви потрябват на път
Снимка: iStock

Освен забавни, пътешествията могат да бъдат и доста стресиращи. Особено ако някоя на пръв поглед малка, но в същото време много неприятна ежедневна ситуация се изпречи на пътя ви. За да не помрачават подобни дреболии лятната ви ваканция, днес ще ви разкрием няколко на пръв поглед странни, но изключително полезни неща, които да добавите в куфара си.

Щипки за простиране
Освен че ще ви свършат чудесна работа при необходимост от простиране, тези дребосъци могат и буквално да спасят съня ви. Само се замислете колко често между завесите в хотелските стаи има процеп и слънчевата светлина достига до вас прекалено рано. За да си спечелите още няколко часа сън, достатъчно е да прикрепите пердетата едно към друго с две щипки.

Тиксо
Използвайки скоч лента, може да “закрепите положението” в почти всяка ситуация - повреден куфар, счупена капачка на шампоан и дори скъсана дреха или обувка.

Конец за зъби
Устната хигиена несъмнено е важна, но не това е причината да ви препоръчваме този продукт. Ако сте почитатели на къмпингуването, конците за зъби ще ви свършат идеална работа като своеобразни въжета, на които може да закачате различни платове - за да си направите както простор, така и своеобразна завеса за уединение и сянка. А най-хубавото е, че конците могат успешно да играят ролята на нож за сирене, кашкавал и куп други хранителни продукти.

Разклонител
Колко често ви се е случвало да избирате дали да заредите телефона, или лаптопа, защото в хотелската стая има само един свободен контакт? Един малък разклонител няма да отнеме от обема на багажа ви, а в същото време може да допринесе много за комфортната ви почивка. Съветваме ви да потърсите продукт с добавени USB портове, за да може да ползвате спокойно всичките си любими електронни джаджи.

v
Снимка: iStock

Шевна машина
Но не голямата машина от вкъщи, а уред от ново поколение, който притежава размерите на телбот и не изисква електрическо захранване. Безкабелните шевни машини работят на батерии и се справят успешно с всички неочаквани ситуации. За да бъдете винаги елегантни, независимо накъде ще ви отведе пътят!

“Пътуването е единственото нещо, похарчените пари за което те правят по-богат.” Следвайте смело тази мъдрост и пътешествайте при всеки удобен случай - както за да релаксирате, така и за да откриете себе си!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти