5 неща, които се случват с душата след смъртта

ф
Снимка: Thinkstock

Какво се случва с човек, когато умре? Този въпрос вълнува мнозина - медиуми, духовници, обикновените хора

.Никой не може да даде точен отговор. Остава сама да предполагаме, основавайки се на научни факти, но и на с нищо необосновани данни.

Известният екстрасенс и автор на бетселърите „Разговор с небесата“ и „Изцеление на скръб“ Джеймс Ван Праа има своя теория. Според него духът се освобождава от тежестта на физическата черупка, която ние наричаме тяло, и изпитваме облекчение.Това чувство е много сходно с това, когато шофьор излиза от счупен автомобил или когато сваляме от раменете си тежкото палто и го оставяме да падне на Земята. Що се касае за физическите усещания, то няма никаква болка, когато душата напуска тялото.

Какво усеща човек, когато умира?

Пробуждане

Човек внезапно изпитва зашеметяващо чувство на мир, щастие и любов.

ф
Снимка: Thinkstock

Присъединяване

Никой никога не умира в самота. Вашите роднини и близки, с които сте създавали връзки любов през целия си живот, ще дойдат да се срещнат с вас. Те са се приготвили за вашето връщане у дома, затова можете да си представите невероятното чувство на радост, когато се връщате вкъщи.

ф
Снимка: Thinkstock

Посещение на собственото погребение или помен

Душата на всеки човек присъства на помена и собственото погребение. Понякога роднините усещат това. Дори ако формалната церемония отсъства, душата на покойника ще бъде близо до своето семейство. Тя ще се намира в обкръжение на близки и любими хора поне няколко дни след прехода и другия свят.

ф
Снимка: Thinkstock

Обзор на земния живот

След връщане в духовния дом всеки преразглежда своя земен живот. Човек вижда и преживявавсеки свой опит, случил му се в телесната черупка. Той отново преживява всяка мисъл, действие и дума, които е създал за другите и себе си по време на живота си на Земята.

ф
Снимка: Thinkstock

Живот в радост

Душата на всеки починал получава достъп до творчески начинания. Например ако човек винаги е искал да свири на пиано, но не е могъл поради някакви причини, той може да го направи на небето.

Душите на умелите могат да имат всичко, което пожелаят.

ф
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти