Създадено за Lilly Drogerie

5 начина да кажете „Обичам те“ на косата си (ПРОДУКТИ НА СТРАХОТНА ЦЕНА)

5 начина да кажете „Обичам те“ на косата си (ПРОДУКТИ НА СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: Lilly Drogerie

Косата е едно от най-силните оръжия и често показва нагледно как се чувстваме вътрешно. Ако тя например е гъста и поддържана, животът ни е подреден и вътрешно сме в хармония. Ако тя е изтощена и суха, вероятно сме стресирани и нямаме време да ѝ обърнем внимание. Ако пък имаме нужда да променим коренно нещо в нея, то тогава ни предстоят огромни промени. Независимо как се чувстваме и доколко глезим косата си, общовалидно е, че през лятото ѝ обръщаме много повече внимание, отколкото през останалите месеци. При това не само защото климатът не е особено добър приятел на косата ни, а и защото искаме да изглежда зашеметяващо на плажните снимки, нали? Вдъхновени от любовта към косата и желанието да имаме качествени и изгодни продукти, ще ви споделим кои са нашите топ любимци в грижата през лятото.

VELNEA FOOD FOR HAIR Шампоан за коса папая, 300 мл.

a
Снимка: Lilly Drogerie

Всичко започва с шампоана! Казахме шампоана, не закуската, нали? Съвсем предвидливо на опаковката на този приличащ на смути шампоан пише „не ме яж“. Съгласете се – изглежда вкусно и полезно, нали? Със сигурност е такова и за косата ни, защото това „смути“ наистина е храна за нея, а екстрактът от папая я подхранва и прави силна и блестяща.

VELNEA HAIR Маска за коса макадамия 3 в 1 200 мл.

a
Снимка: Lilly Drogerie

И още един продукт в разкрасителната спа рутина за косата, а именно – маската! Тя също в буквален смисъл „храни“ косата, при това с ценни супер храни, каквато е макадамията. Не се изкушавайте да си я хапвате, по-добре разчитайте на нея като оръжие за укротяване на опърничавата коса, защото целта ѝ е да я съживи и изглади, когато тя е непослушна или безжизнена.

VELNEA Хеър флуид за сухи цъфтящи краища, 50 мл.

v
Снимка: Lilly Drogerie

Навярно сте забелязали, че през лятото косата ви е много по-склона към това да се накъсва и да цъфти. Тук на помощ ни идва аргановото олио, което безспорно е едно от най-силните оръжия срещу сухи краища. Силно концентрираният серум с арганово масло от Velnea придава блясък, подхранва и регенерира косата отвътре, укрепва и хидратира косъма. Резултатът? Мека и гладка като коприна коса!

VELNEA Кокосово масло за коса, 50 мл.

а
Снимка: Lilly Drogerie

Какви асоцации предизвиква кокосът в главата ви? Плажове, екзотика и коктейли? Е, той е известен не само като символ на тропическите острови, а е с огромно приложение както в хранително-вкусовата, така и в козметичната индустрия като продукт, който хидратира в дълбочина и е полезен за имунната ни система. Олиото за коса с кокосово масло от Velnea овлажнява и ревитализира косата, осигурявайки ѝ интензивен блясък и мекота.

VELNEA Сух шампоан за коса Фреш, 200 мл.

j
Снимка: Lilly Drogeriej

Всичко в този сух шампоан сякаш нашепва за свежест. Да го пробвате е като да отидете на лятно градинско парти и да полетите с балон, направен от цветя. Сухият шампоан придава свеж вид на косата и осигурява допълнителен обем и текстура. Продуктът е много добър избор за чантата ви, по време на път или когато бързате и нямате време за дълга баня. Той е нежен към косата, а тя изглежда добре поддържана и съживена. Най-хубавото и практично е, че не оставя видими остатъци след разресване.

Ако през лятната почивка кожата ви се е сдобила с мечтания тен, а косата - с изтощени краища, отбийте се до любимата си Lilly Drogerie и открийте тези и други съкровища за буйна и здрава коса, при това на невероятни цени. Ако пък лятната почивка тепърва ви предстои, въоръжете се с продукти, които да защитят косата ви от слънцето и да я подхранят подобаващо, преди да я „заведете“ на плажа, т.е. отново посетете любимата си Lilly Drogerie. Във всеки един случай там ще откриете продукти за красива визия и за прекрасно лято.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти