5 момента, в които ни „трябват“ мъжете

5 момента, в които ни „трябват“ мъжете
Снимка: netinfo

Не скърцайте със зъби, дами, нека си го признаем – (макар и рядко) има моменти, в които имаме голяма нужда от мъжете!

Да сменят крушката или да овладеят променливото ни настроение, да вкусят ястията, които със старание сме приготвили или да поспорим, когато сме вкиснати.

Фитнес за душата е присъствието на силния пол и безспорно прави живота ни по-интересен и понякога лесен.

Кои са ситуациите, в които безспорно се „нуждаем“ от мъжете?

1. Когато имаме нужда от възхищение

Не всяка жена е красива, но всяка иска да чува, че е такава. Одобрителният поглед на мъжа е мотивиращо послание, което крещи на дамата, че е желана. Жените обожават такива викове.

Ако сте си купили нова спирала или рокля, в която изглеждате секси, определено това е един от моментите, в които имате „нужда“ от мъж.

А докато го няма…идеална работа върши и Брат Пит. Важно е да забелязваме, когато щастието ни намига.

P.S. И сами можем да видим в огледалото, че сме секси. Който не го осъзнава, има лош вкус или нужда от очилa.

2. Когато ни трябва да свършим всички тези неща свързани с телевизия, интернет, завиване на болтче

Той може да договори по-добра оферта, защото от време оно знаем, че мъжете умеят да ръмжат и да се пазарят. За целта е от изключително значение да не се поддават на изкушенията на продавачките. Дами, внимавайте, има голяма вероятност да изпратите индивид от мъжки пол да подпише договор за интернет, а да се върне с каса бира. Спестете си излишните нерви и изгубеното време. Можете сами с няколко клика да намерите онлайн най-добрите оферти за интернет или кабелна телевизия.

3. Когато искаме да слезе до мазето

Оставили сте в мазето за складиране мебели или вещи, които Ви трябват сега? Долу е тъмно и слизайки, се чувствате като героиня от хорър…Вероятно има паяци или просто не Ви се носи тежко. В такива и други неприятни моменти имате нужда от мъж, който да достави желаната вещ. Супер Марио или Супер Иван, Стоян? Ако няма подходящ герой до Вас, възложете задачата на симпатичен съсед :) С креативност можем да се справим с всичко и без половинка до себе си.

4. Когато искаме закуска в леглото или да споделим питието си с някого

Приискала Ви се е романтика и да заприличате на героинята от La La Land? Не е нужно да пеете! Даже често е противопоказно. Ако усещате необходимост от уют и споделени мигове в близко същество, не е задължително да го постигнете посредством мъж. Най-добрата приятелка може да Ви направи компания за коктейл.

Когато имаме нужда от психолог, фитнес инструктор или нещо друго

Често половинката иска или не влиза в ролята на психолог, който е длъжен да ни изслуша, но не е задължен да дава съвет. Възможно е мнението му да ни подразни още повече. Силният пол ни е нужен, когато сме решили, че имаме нужда да влезем във форма, да направим разместване вкъщи и куп други малки битови дейности, които не заслужават внимание, но искат помощ.

Алтернативен вариант е просто да наберем номер на специалист, който да ни съдейства с каквото е нужно. Наличие на половинка не винаги значи решение на проблемите, а даже напротив.

Дами, не се хващайте за мъжете като за спасителен пояс, все пак умеете да плувате перфектно в дълбоки води!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти