4 приятни януарски събития, за да не лежим само под одеялото

хороскоп зодии януари
Снимка: Unsplash

Януари, ако го погледне човек от дивана, е един много сив месец. Вали някакъв там сняг, свива страшен студ и освен да се лежи на дивана, друго не може да се прави.

Януари, ако го погледне човек от към артистичната страна, е един от най-хубавите месеци. Има премиери, представления, излизат книги, случват се уютни събития – има толкова много неща, че на човек му е трудно да смогне да отиде на всичко, на което му се иска.

Все пак, сред десетките събития в София, избрахме четири, на които можем да се видим:

Sweet Time of mine – за майки, които искат да си отдъхнат

Уютната сладкарничка „Cake Box” ще се превърне в уикенд убежището на всички дами, решили да отделят няколко часа за себе си.

десерт
Снимка: Hedonista

Ще има три вида малиново вино, подходящи за тях хапки от майстори сладкари (но и соленичко ще има), ще горят едни много красиви ръчно приготвени свещи и ще има терапия за меки ръце. 

Идеята на организаторите от Hedonista е да дадат възможност на майки да се почувстват отново жени. Можете да отидете когато решите и да стоите колкото ви е приятно. Ние ще сме там.

 
Публикувахте от Hedonista в Неделя, 6 януари 2019 г.

Премиера на книгата „Стигнахме ли вече“

Докато сме още на майчинска вълна, сладураните от „Майко мила“ ще правят премиера на новата си книга – пътеводител за родители с деца „Стигнахме ли вече“.

Ще се съберем в „Перото“ в НДК на 23 януари, за да се посмеем заедно на безумните истории, които са се случвали на всеки родител, решил да пътува с децата си из България и ще научим къде изобщо да не ни стъпва крака, ако сме с малките.

 

Здравейте в последния ден на годината. Идеален момент да се заровите в нашия пътеводител и да си набележите първото пътешествие за идната година.

Публикувахте от Стигнахме ли вече в Понеделник, 31 декември 2018 г.

Премиера на „Фантомът от Операта“ в Музикалния театър

По-хубавото от премиерата на филм, е премиерата на спектакъл на живо. Този специално е от любимите мюзикъли на Андрю Л. Уебър и ще се играе само няколко пъти в страната ни.

фантомът от операта
Снимка: Държавен музикален и балетен център

Трупата на Музикалния театър е съставена от изключително талантливи млади и прекрасни хора, на които вече се радвахме в „Булевардът на залеза“. Сега нямаме търпение за 25 януари, когато е премиерата, а следващите представления са всеки ден от 1 до 10 февруари.

Любимата ни Йоана Буковска-Давидова с първи моноспектакъл

Едно прекрасно интервю ще се появи съвсем скоро в Edna.bg с тази толкова обичана наша актриса. Но преди това нещо по-важно – предпремиерните спектакли на нейния първи моноспектакъл „Променяне“.

Датите са 9 и 10 януари, в Нов театър в НДК, а официалната премиера ще е част от събитията в Пловдив по случай избирането на града за Културна столица на Европа. Вижте повече във видеото:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти