4 филма от тази година, които заслужават внимание

4 филма от тази година, които заслужават внимание
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Наричат киното „седмото изкуство“ и има защо. Филмите са истинска магия, която ни пренася в друг свят, кара ни да изживяваме уникални емоции, предизвиква ума и насища сетивата.

Отделно на това какво по-приятно от това да отидеш на кино или да гледаш някой приятен филм у дома.

Едно от най-хубавите качества на филмите обаче е, че могат да размиват и разсейват от ежедневните проблеми и стрес. Нужно е само да си изберете правилната комедия.

Нека ви представим 4 нови заглавия на филми, които излизат 2016 година и които определено могат да бъдат описани като секси.

Първият е „Ох, на дядо“ с оригинално заглавие „Dirty grandpa“. Главните роли са поверени на Робърт Де Ниро, който е палавият дядо, а Зак Ефрон е внукът му, който се е взел прекалено на сериозно и забравя да живее като млад човек. Разбира се, във филма има поука, но нереално комичните сцени изобилстват. Абсолютно реален обаче е впечатляващото голо тяло на Зак, което той щедро показва пред камерата. Ударна доза смях и сексапил – заслужава си да се види.

„Ева, Цезаре!“ на братята Коен е музикална комедия със специалното участие на Джордж Клуни. Където има Клуни, има и сексапил. За капак на всичко Чанинг Тейтъм, известен с „Професия стриптизьор“ и уникалното си тяло, също участва, затова не пропускайте това заглавие.

„Легенда за Тарзан“ („The Legend of Tarzan“) и Александър Сарсгаард в главната роля. Мускулест, гол до кръста, силен, натурален и... мъжествен! Филмът дава нов прочит на една стара легенда – момчето, израснало в джунглата, се влюбва в доброто момиче, дете на модерния свят. Две вселени се сблъскват, пръскайки романтика и сексапил. Да се гледа.

„Ловецът: Ледената война“ (The Huntsman: Winter's War ) е своеобразно продължение на „Снежанка и Ловецът“ от 2011 година. Отново Крис Хемсуърт е Ловецът, Чарлийз Терон изумително красивата и още по-жестока вещица, а ефектите са още по-добри. Няма как господин Хемсуърт да се появи в някой филм и да не го направи по-сексапилен. Лентата е с увлекателен сюжет, забележително изпълнение и разкошни костюми, така че заслужава внимание.

Прочетете още:

Филми, които ще направят лятото ви прекрасно!

Местата- снимачна площадка на известните филми

Любопитни факти за Боливуд

Тъжните филми ни правят по-щастливи

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти