3 (не)очаквани модни тенденции в обувките тази пролет

3 (не)очаквани модни тенденции в обувките тази пролет
Снимка: Pexels

Обувките имат властта да направят един тоалет емблематичен, но и да го класират на дъното на модната класация. Чифтът, който е обект на наш личен избор, може да шокира с екстравагантност, да акцентира, дори да опитомява авангардния шик. 

Представяме ви трите основни тенденции в обувките за сезон пролет/лято 2019. Бъдете подготвени - ще започнете да ги виждате навсякъде около вас!

Чехли с равна подметка

Да, любовта към този комфортен модел все още не се е изчерпала.

Очакваме дизейнерите да добавят към вече познатия силует нови детайл. Едно е сигурно - те ще продължат да експериментират с PVC прозрачни материи или камъни върху дънков плат, като добавят ново усещане към модела.

Маратонки

Преди да кажете. че нищо не се е променило, поясняваме: ключовата дума отново е "комфорт", но цветовите флуоресцентни комбинации стават все по-смели и екстравагантни.

Подметката е гъвкава и удобна, но видимо уголемена.  

Неонови обувки на висок ток 

Флуоресцентните цветове категорично превземат модните подиуми тази пролет, като започва от цикламения цвят и завършва с неонов блясък. Може да го срещнете не само като закачлив акцент, но и като преобладаващ цвят, който визуално превзема модела "от главата до петите".

Ще видим много от блясъка на 90-те, който си остава доминиращ фактор. Можем да обобщим с израза: "Колкото повече, толкова повече", заставайки на границата между кича и авангарда.

 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти