20 години по-късно: любимите актьори от „Хари Потър“ се събират отново в „Завръщане в Хогуортс“

Вече е напълно сигурно: предстои епично възраждане на любима поредица!

В първия пълен трейлър на предстоящия специален филм на HBO „Хари Потър - 20 години“ Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт се завръщат на снимачната площадка в Хогуортс, за да си припомнят оригиналния филм „Хари Потър и философският камък“ 20 години по-късно и неговите раазбиващи рекорди продължения.

Трейлърът показва актьорите от „Хари Потър“, които си спомнят за снимките на култовата филмова поредица, като в един момент Уотсън избърсва сълзите си, а Гринт казва:

„Връзката, която имаме, е силна. Ние сме семейство. Винаги ще бъдем част от живота един на друг.“

20 години след премиерата: как се промениха актьорите от филмите за „Хари Потър“

От кадрите става ясно, че във филма ще участват още Гари Олдман, който влезе в ролята Сириус Блек, както и Хелена Бонам Картър, изиграла злодейката Белатрикс Лестрандж. Зрителите ще могат да видят още актьорите, изиграли Волдемор, Хагрид, Драко Малфой, Джини, Фред и Джордж Уизли, Невил Лонгботъм и Луна Лавдгууд.

Юбилейният специален филм беше обявен миналия месец в прессъобщение, в което се посочва, че той ще „разкаже очарователна история за създаването на филма чрез изцяло нови задълбочени интервюта и разговори с актьорите, като покани феновете на магическо пътешествие от първо лице през един от най-обичаните филмови франчайзи на всички времена“.

25 вдъхновяващи урока от героите от „Хари Потър“

Изпълнителният продуцент Кейси Патерсън казва в изявлението:

„Тук има магия във въздуха с този невероятен актьорски състав, тъй като всички те се завръщат у дома в оригиналните декори на Хогуортс, където започнаха преди 20 години. Вълнението е осезаемо, тъй като те се подготвят да отведат феновете си на едно много специално и лично пътуване, чрез създаването на тези невероятни филми.“

56-годишната авторка на „Хари Потър“ Джей Кей Роулинг няма да се появи лично в новото съдържание на специалния филм, потвърди за PEOPLE източник, близък до продукцията, но тя ще бъде показана в архивни кадри.

В понеделник Warner Bros. дебютираха с първия трейлър на предстоящия филм „Фантастични животни“ с участието на Еди Редмейн, Джуд Лоу и Мадс Микелсен. Продължението ще се появи в кината на 15 април.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти