10 завладяващи книги на Никълъс Спаркс с 10% OТСТЪПКА, които заслужаваш още сега

книги
Снимка: Thinkstock

Деница Димитрова

Наричат Никълъс Спаркс „хроникьора на човешката душа“, а всяка edna от вас, която някога се е докосвала до книгите му, знае, че това е самата истина.

Без да захаросва любовта от страниците, той умее да ни докосне и разчувства със своите герои с необикновени истории, които обаче се усещат съвсем близки и истински, а обратите в сюжета отговарят на неочакваните завои, които могат да се случат на всеки в живота.

Книгите на феномена Никълъс Спаркс хем си приличат, хем всеки път успяват да ни развълнуват с нещо ново. Едва ли има жена, която да не е имала нужда от кърпичка, когато остане в компанията на един от най-четените и любими автори в света.

Снимка: netinfo

Ако за edna дама има задължителни книги, които трябва да прочете, то в този списък със сигурност попада поне едно заглавие от класиките Никълъс Спаркс.

Днес съм ви препоръчвам 10 книги на писателя, които заслужават да бъдат прочетени заради майсторството на разказвача, емоцията и многото лица на любовта.

Edna ви дава 10% отстъпка от цената на следните заглавия при купуването им от онлайн магазина на Ozone - само е необходимо при поръчка да въведете код за намаление: edna.

Ето как:

1) Изберете си някоя от книгите по-долу и кликнете върху надписа С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>, за да се озовете в сайта на Ozone.

2) След като вече сте намирате в онлайн магазина Ozone, натиснете бутон Купи (както ви показваме тук).

3) Сега натиснете бутон Виж кошницата (който се появява тук).

4) След това въведете в полето код за отстъпка edna и натиснете бутона ✓ до него (изглежда ето така).

5) Отстъпката вече е направена и остава да завършите поръчката (ето по този начин), като си направите и регистрация в сайта на Ozone.

„Тетрадката“

Снимка: netinfo

Може би най-популярното заглавие от Никълъс Спаркс, което завладя милиони и с екранизацията от 2004 г. с Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс като Ноа Калхун и Али Нелсън. Той се връща у дома след Втората световна война, преследван от спомена за момичето, което е изгубил преди време. Тя е жена от висшето общество, която скоро ще се омъжи за обещаващ адвокат, но не спира да мисли за момчето, отдавна откраднало сърцето ѝ. Така започва една любов, която е толкова упорита и дълбока, че дори има силата да сътвори чудо.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„Един ден, един живот“

Снимка: netinfo

Това е своеобразното продължение на „Тетрадката“, в което срещаме дъщерята на Ноа Калхун – Джейн. Когато бракът ѝ с Уилсън Луис е пред разпад, на помощ идва нейният баща, който ще помогне на съпруга ѝ да си я върне. Удобна възможност за романтичния им план е сватбата, която предстои за по-голямата сестра на Джейн.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„Писмо в бутилка“

Снимка: netinfo

По време на почивката си края oкeанския бpяг Tepeза Oзбъpн намира бутилка, в която има писмо до жена на име Катрин. За Гарет то е начин да даде израз на неугасващата си обич към жената, която е изгубил.

Макар вярата на Тереза в любовта да е изчезнала заради бившия ѝ съпруг, жената е заинтригувана от мистерията на писмото и непознатия му автор. Следите ще я отведат в малък крайбрежен град, където нейният живот и този на Гарет ще се преплетат в разказ за най-съкровените надежди да открием единствения човек и истинската любов.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„Незабравима разходка“

Снимка: netinfo

Лeндън Кapтъp e дoбpoнaмepeн, нo пoвъpxнoстeн млaдeж, който не подозира, че някога може да бъде заинтересован от стeснитeлнaтa Джeйми Cъливaн със стapoмoдни пулoвepи и нeпpeтeнциoзна външнoст.

Лендън обаче се увлича по Джейми, от която той научава някои важни уроци. Момичето пази ужасяваща тайна, която не ѝ позволява да допуска хора близо до себе си, а момчето ще трябва прояви зрялост и вземе сериозно решение.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„Нощи в Роданте“

Снимка: netinfo

Изоставена от съпруга си и притисната от грижите за децата, Адриана решава да преосмисли живота си с малко бягство в крайбрежното градче Роданте. Усамотението ѝ обаче е нарушено от нечакан гост, който се появява на прага на безлюдния хотел.

Той се казва Пол Фланър и се опитва да потисне спомените от болезненото си минало. Срещата между него и Адриана е на път да промени живота им завинаги.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„С дъх на канела“

Снимка: netinfo

Младият и гневен Джон Тайри не познава майка си и мрази баща си, а за да избяга от миналото, влиза в армията. Савана Лин Къртис е отличничката на випуска и ръководи благотворителна организация.

Двамата са коренно различни, но след случайната им среща Савана е единствената, която успява да проникне отвъд стените на Джон, които е изградил около себе си. Докосването между жената с дъх на канела и Джон може да е по-кратко, отколкото им се иска, но ще остави белег за цял живот.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„Последна песен“

Снимка: netinfo

17-годишната Вероника е принудена да прекара лятото при своя баща, на когото все още не може да прости, че е напуснал семейството без дори да се сбогува. До къщата край океана Вероника среща Уил, а магията на първата любов я кара да отключи сърцето си за прошката. Пред младата жена обаче застават още препятствия.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„Най-дългото пътуване“

Снимка: netinfo

Тук Спаркс преплита съдбите на две много различни двойки, за да изследва дълбините на човешкото сърце.

Айра Левинсън претърпява катастрофа и го крепи само мисълта за съпругата му Рут. Той се отдава на спомени за красивата им любов и трудните моменти, в които са били заедно, за да изживее отново всекидневните радости и несгоди.

София е посветена изцяло на образованието си, но когато среща Люк, тя е въвлечена в свят, където успехът върви наравно с опасността. Влюбването на София кара плановете ѝ за бъдещето да се променят с помощта на Люк - стига тайната, която той крие, да не го съсипе.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„Моят път към теб“

Снимка: netinfo

Когато си на 18, е лесно да вярваш във вечната любов – така стоят нещата с Аманда и Досън. Чувствата им не са подвластни на различията в социалното им положение, но обстоятелствата ги изпращат в противоположни житейски посоки.

След години съдбата отново ги среща, за да ги изправи пред болезнени спомени и предизвикателството да пренапишат миналото и заличат настоящето.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

„Никога не си сама“

Снимка: netinfo

Джули Баренсън получава два неочаквани подаръка от съпруга си преди неговата смърт – кученце, което да я пази, и обещанието, че винаги ще бди над нея. Четири години по-късно тя е готова за нова връзка, когато елегантният Ричард Франклин привлича нейното внимание.

Въпреки че той се отнася с нея като с принцеса, Джули постепенно осъзнава, че има чувства към здраво стъпилия на земята Майк Харис – най-добрия приятел на съпруга и́. Но пред младата жена има още изпитания – вместо да изпита щастието отново, скоро тя се оказва в опасност и трябва да се бори за живота си.

С код за намаление edna получавате 10% отстъпка >>>

 

П.С. Приятно четене! И не забравяйте да си приготвите кърпички.

(Бел. ред. - Цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия.)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти