Създадено за Grabo

10 идеи за зимен релакс и ски почивка, по-евтини от уикенд вкъщи

v
Снимка: Thinkstock

Когато "теглиш чертата" и сметнеш колко пари би изхарчило едно три или четиричленно семейство през уикенда в голям град, особено през зимата, със сигурност разходите за приятен снежен релакс и ски почивка биха били по-малки!

Защо става така ли? Защото накрая винаги, уж "изгодният" вариант, наречен "да си останем у дома, за да спестим пари", всъщност се оказва напълно неработещ, освен ако семейството наистина не стои изцяло вкъщи - нещо, което почти никога не се случва. Все ще отскочим до някой мол, енергията за отопление ще е на максимум по цял ден и накрая няма да сме преживели абсолютно нищо вдъхновяващо и различно.

Ето защо реших да покажа черно на бяло, че всеки човек има възможност да се поглези с половинката си или с цялото семейство и да се наслади на уютно топло зимно приключение, изпълнено със снежни игри, ски, релакс сред природата, отпускащ спа център, докато навън е студено. 

Ето какво имам предвид:

Вълнуващо ски изживяване в хотел Зорница, Банско

Копнеете да се спуснете вече по заснежените писти? Тогава грабвайте предложението на тризвезния Хотел Зорница и заповядайте в центъра на любимия зимен курорт - Банско!

Топ цена за 1 нощувка със закуска, обяд и вечеря, плюс неограничена консумация на български алкохол за 45 лв на човек.

А офертата предлага още ползване на сауна и пътека за бягане, късно освобождаване на стаята, паркинг и бърз Wi Fi.

b
Снимка: Grabo

Зимно бягство в хотел Прима S, край Габрово

Какво ще кажете за едно зимно бягство в прелестната Стара планина? Насладете се на великолепна природа и уютната атмосфера на тризвездния хотелски комплекс Прима S, на най-голямата поляна - Узана, край Габрово!

Делничният пакет на топ цена включва 2 нощувки със закуски и вечери за 58 лева на човек, вместо за 116 лева.

А чрез офертата можете да се възползвате и от: еднократно ползване на сауна по време на престоя, ползване на детски шейни, бърз Wi-Fi в ресторанта, лоби бара и общите помещения на хотела, паркинг пред хотела, тенис на маса и билярд.

b
Снимка: Grabo

Зимно и снежно със семейните приятели в разкошните вили Ягода и Малина, Боровец

Отдавна не сте се събирали с компанията? Тризвездните вилни селища Ягода и Малина ви очакват в Боровец за релакс и ски приключения в началото на новата година!

Топ цена за 1 нощувка за четирима във Вила Ягода Стандарт - за 118 лева!

Офертата включва още микс или коктейл в Дискотека Бъз-бар, чаша бяло или червено вино или сок за децата в Ресторант Балкани, бърз Wi-Fi, детска площадка, волейбол, баскетбол, футбол на малки вратички.

b
Снимка: Grabo

Невероятна ски почивка с релакс и неповторими гледки в хотел Мура, Боровец

Тризвездният хотел Мура предлага да откриете ски сезона в Боровец и да се насладите на няколко приятни дни в Рила, изпълнени с релакс и неповторими гледки!

Топ цена за 1 нощувка със закуска и вечеря е на цената - за 52 лева на човек!

Офертата включва още микс или коктейл в дискотека Бъз-бар, чаша бяло или червено вино или сок за децата в Ресторант Балкани, ползване на фитнес залата, бърз Wi-Fi и паркинг.

b
Снимка: Grabo

След Нова година на нова ски почивка в хотел Бреза, Боровец

След като посрещнем Нова година е време и за нова почивка! Защо не на ски в Боровец, като отседнете в уютните условия на тризвездният хотел Бреза!

Топ цена за 1 нощувка със закуска и вечеря за 52 лева на човек.

Офертата включва още ползване на SPA център: сауна, парна баня, леден душ и релакс зона, Wi-Fi в стаята и общите помещения, микс или коктейл в дискотека Бъз-бар, чаша вино или сок за децата в ресторант "Балкани" и паркинг.

b
Снимка: Grabo

Вълшебна Коледа в хотелски комплекс КООП Рожен

Ако жадувате за вълшебна Коледа в планината, тризвездният хотелски комплекс КООП Рожен ви кани в Средните Родопи, в една от най-красивите местности - Роженски поляни, където да прекарате не само незабравими празници, но и да се насладите на вкусна храна и на спираща дъха зимна обстановка.

Топ цена от 207 лв. на човек за 3 нощувки със закуски и вечери, две от които празнични!

Офертата включва още: закрит басейн, парна баня, сауна, паркинг, Wi-Fi, трансфер до пистите, ски гардероб за съхранение на собствени ски.

Снимка: netinfo

Къща за гости Стойчеви, Добринище - любезният домакин за вашата ски ваканция

Сигурни сме, че вече с нетърпение чакате ски сезона. Осигурете си още сега една страхотна почивка в Добринище през 2018-а в двузвезданата къща за гости Стойчеви, която предлага всичко необходимо за пълен релакс - битова механа с вкусни ястия и лечебна парна баня с билкови и плодови аромати - какво повече му трябва на човек!

Топ цена от 155 лева на човек за 4 нощувки със закуски и вечери!

Офертата включва още ползване на джакузи, парна баня, паркинг, интернет.

Снимка: netinfo

Зимна романтика в Апартхотел Роял Банско

Ако с половинката мечтаете за релакс, планински приключения и романтика, то сега е времето да си подарите чудесна зимна ваканция в двузвездният Апартхотел Роял Банско. На ваше разположение ще бъдат вътрешен басейн, сауна, парна баня, както и най-красивите зимни гледки. А хотелът се намира само на около 750 метра от начална станция на лифта!

Топ цена от 156 лева за 2 нощувки със закуски и вечери за двама!

Офертата включва още ползване на вътрешен басейн, сауна, парна баня, ранно настаняване, фитнес, тенис на маса, бърз Wi-fi, паркинг и детски кът.

Снимка: netinfo

Топлина, уют и снежни пейзажи в Комплекс Старата Тонина къща, Добринище

Подарете си една релаксираща почивка с половинката в Комплекс Старата Тонина къща в Добринище. Там ви очаква едно топло и уютни преживяване, а ако сте любители на зимните спортове, в непосредствена близост са ски пистите на хижа Безбог и Банско.

Топ цена от 119, 50 лева за 2 нощувки със закуски и вечери за двама!

Офертата включва още - сауна, парна баня и бърз Wi-fi.

Снимка: netinfo

Незабравима зимна ваканция в Комплекс Форес Нук, Пампорово

Комплекс Форест Нук в Пампорово ви предлага комбинация от природа, свеж въздух, хубава храна, релакс и развлечения! Той е идеалният избор както за SPA почивка и пълен релакс, така и за щура зимна ваканция и забавления по пистите.

Топ цена от 358 лева за 3 нощувки на база All Inclusive Light за двама!

Офертата включва още използване на закрит басейн, сауна, фитнес, организиран транспорт до ски център Студенец и обратно, ски гардероб за съхранение на собствено оборудване, анимация за деца и възрастни, детски кът и бърз Wi-fi.

Снимка: netinfo

Направихте ли си вече нашия нов коледен ТЕСТ ТУК? Покажете ни любимите си коледни неща и ние ще ви разкрием как трябва да украсите коледната трапеза smiley

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти