Създадено за Магне В6 Стоп Стрес

Ако уж всичко изглежда наред, но ти идва да плачеш

стрес жена напрежение
Снимка: iStock

Започва да се случва все по-често, на все повече хора. Уж са в разцвета на силите си, уж реализирани, с мечтани професии и екзотични ваканции, с деца в добри училища и весел приятелски кръг, но с тъжни очи и насилени усмивки.

Кое е това, което ограбва радостта от това, което имаме и което ни се случва? Кое ни кара нощем да не можем да заспим и все да се питаме „Всичко ми е наред, но защо ми се плаче?“.

Отговорът може да се крие не в душата, където все се ровим, когато сме тъжни и потиснати, а в тялото, по-точно в неговия химически състав и баланс на микроелементи.

Нашето настроение, обратно на общото виждане, се определя изключително от химическите процеси, които протичат в мозъка.

стрес жена напрежение
Снимка: iStock

Хормонът на щастието серотонин се отделя само при правилен баланс на елементи като магнезий и витамини от В групата.

Чувството на напрежение, събрало се като топка в средата на гърба също може да е заради липса на В витамини, а не заради проблемите на работа.

Трудното заспиване също говори за дисбаланс на микроелементите и неспособността на мозъка да премине от активна в спокойна фаза.

За всичко това трябва да виним бедната на микронутриенти храна и високите обороти, на които живеем.

Когато сме много активни, когато работим до късно и заемаме всяка свободна минута с някаква активност, а в същото време се храним на крак, няма как да снабдяваме тялото си с необходимите хранителни вещества.

стрес жена напрежение
Снимка: iStock

Това изчерпва възможностите на организма ни да се справя със стреса и се превръщаме в недоспали, напрегнати, сърдити и тъжни хора с иначе хубав живот, на който няма възможност да се насладят.

В такива случаи на помощ идват хранителните добавки, които да допълнят храненето (не да го заместят) и с чиято помощ да си върнем отново усмивката, лекотата и добрия сън.

стрес
Снимка: iStock

Такава добавка против стрес е Магне В6 Стоп стрес - прецизно комбиниран продукт, който има дългосрочен ефект върху повлияването и борбата със силен стрес, умора и напрежение.

Всяка таблетка от него съдържа ефективна комбинация от мощния адаптоген златен корен, магнезий от морски произход и витамини В6 и В9.

Приема се само по една таблетка на ден, но тя осигурява достатъчно количество естествени съставки за добро настроение – магнезий, витамини В6 и В9 и адаптогенния ефект на билката Златен корен.

Магнезият може да се нарече "антистресов" елемент,защото може да регулира силата на реакцията на организма на дадена агресия: студ, кавга, внезапен силен шум и т.н..

Колкото по-сериозна е липсата на магнезий, толкова човек става по-чувствителен, нервен и притеснен.

Той прекалено силно реагира на външните събития, а това е свързано с още по-голяма нужда от магнезий. Така се стига до един омагьосан кръг, които може да доведе до изтощение и депресия.

стрес жена напрежение
Снимка: iStock

Екстрактът от Златен корен действа отпускащо на тялото и ума и по естествен начин връща усещането за спокойствие и релакс. Препоръчва се при състояния на безпокойство, тревога и безпричинен страх. Той е мощен адаптоген и е основният компонент, който помага да се преборим със стреса.

Витамин B6 поддържа нормалните нива на енергия и функциите на нервната система, мозъка и сърдечно-съдовата система. Той е главен „производител“ на хормона на щастието серотонин и хормона норепинефрин, както и на хормона на съня мелатонин.

Витамин B9 пък спомага за намаляване на умората и изтощението и позволява ума ни да поддържа познавателни функции.

Цялата тази комбинация превръща Магне В6 Стоп Стрес в продукт, с чиято помощ можете отново да върнете усмивката на лицето си. Защото щастието понякога е въпрос на химия, не само на позитивна нагласа към живота.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти