Създадено за

Сподели нежността, създай свързаност

M
Снимка: Mondelez International

Представи си свят, в които сме по-нежни и внимателни един с друг и ежедневие, обвито с мекотата на малките мили жестове. Иде ти с наслада да затвориш очи и да прошепнеш „Мммммммм…“ от удоволствие, нали? Защото всички имаме нужда най-вече от това -  протегната приятелска ръка, когато сме сломени, окуражителни думи в моментите, в които сме уплашени, аплодисменти, когато с труд сме изкачили върха и задъхани от еуфория и емоции жадуваме да опитаме сладостта на личния си триумф.

Споделената нежност е сила – твоя и моя, негова и нейна, наша! И макар всички да сме войници в костюми, окупирани от компютри, отчети и презентации, макар да се превръщаме в злодеи или супер-герои, когато искаме да защитим каузите си, най-силни сме именно тогава, когато допуснем нежността да ни разтопи и размекне като любящо парченце шоколад.

Носим нежността в себе си, а Milka продължава да ни припомня колко великолепно е усещането да я споделяме и да преживяваме повече моменти на близост. През 2021 г. марката пусна на пазара лимитирана серия шоколади, на чиито опаковки вместо логото бяха изобразени символи на нежност. Тази година разтапящата кампанията продължава с нова инициатива и нови специални опаковки, върху които са изписани четири вдъхновяващи послания:

а
Снимка: Mondelez International

Support you (Подкрепям те) е за онези, които се нуждаят от подкрепа, защото всеки човек води своя собствена битка и не винаги е силен, когато е сам. Dream team (Отбор-мечта) е за екипните играчи, които се гордеят със съотборниците си и искат да затвърдят своето приятелство. Smile, all is okay (Усмихни се, всичко е наред) е така жадуваната мотивация за онези, които са изправени пред проблем или препятствие и се нуждаят от положителен тласък, за да преодолеят страховете си. В опаковката с Мy champion (Моят шампион) са най-сладките аплодисменти за победителите, които искат да празнуват, и за успелите да се справят с трудно предизвикателство.

Избирайки шоколад на Milka, ти споделяш нежността не само с хората, които обичаш, но и с всички останали и в частност с онези, които имат най-голяма нужда от нея. С кампанията си Milka застава зад три социално значими национални каузи. Марката подпомага финансово проекта за равен достъп до качествено образование за всяко дете на фондация „Заедно в час“ като подкрепя обучението на нови учители и училищни екипи, както и въвеждането на добри практики в образователната система.

a
Снимка: Mondelez International

Вторият приоритет на Milka са бъдещите поколения и щастливото детство в семейство за най-уязвимите деца в България на фондация „За Нашите Деца“. С финансови средства марката помага за осигуряването на помощ за уязвими и приемни семейства, за да постигне крайната си цел - всяко дете да живее в сигурна и защитена среда, а семейството да получава подкрепа, за да гарантира това.

Не на последно място, Milka застава и зад науката чрез инициативата за развитие на олимпийските отбори към Сдружението на олимпийските отбори по природни науки. Марката подпомага организацията като сътрудничи за развитието и доброто представяне на националните олимпийски отбори по природни науки и съдейства за осигуряване на финансиране за подготовката и участието им в международни олимпиади.

Сподели нежността и създай по-силна свързаност като в периода от 01.02 до 20.03 закупиш продукти Milka на стойност минимум 4 лв. и регистрираш своите касови бележки на game.milka.bg. След регистрация можеш да гласуваш за една от изброените каузи. Гласовете се разпределят в процентно съотношение за всяка една от каузите. Разпределението на дарението ще бъде съобразено с твоя избор. Гласуването за кауза не е задължително условие за участие в кампанията, но именно така ти ще можеш да кажеш своето „Да!“ на свят, в който се подкрепяме и вкусваме повече нежност, по-истинска близост и по-силна свързаност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти