Жените харесват обратни мъже

Жените харесват обратни мъже
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Съгласни ли сте, че жените харесват обратни мъже?

Добре, нека го кажа по друг начин – харесват мъже, ама наобратно. Казано още по-точно – харесват точно тези неща в мъжете, в които няма нищо мъжко. Доказателство за това ми твърдение е факта, че жените всячески се опитват да направят от мъжете си… жени.

Нормално ли е жените да предпочитат мъже, имащи емоционална чувствителност като на дами? Не, не е нормално. А това е една от мечтите на всяка жена - човекът до нея да бъде чувствителен, а не хладнокръвен. Да се разплаква заедно с нея не само в тъжните моменти от живота, но и във всеки романтичен, вълнуващ и емоционален миг от него.

Това, струва ми се, изобщо не е нормално, защото единствените моменти, в които мъжете могат да плачат, са при загуба на пари след поражение на любимия отбор и когато са ударили колата на шефа, която са взели без неговото знание.

Друго доказателство, че жените обичат мъжете да бъдат като тях, е шопингът.

Нормално ли е да се иска от мъж да обикаля по женски магазини, само защото любимата му е решила, че това е добър начин двамата да прекарат един страхотен уикенд?

Мъжете не се вълнуват от шопингa ви, нито от парцалките ви, нито от дрънкулките ви. Не въвличайте силния пол във вашия безинтересен и досаден свят, изпълнен с ненужни вещи! Умолявам ви! Това е унизително. За мъжете, де.

Футболът е най-омразното нещо в света на жените. Едва ли някое момиче е мечтало, че нейният принц ще бъде футболен запалянко и няма да пропуска мач по телевизията на своя отбор, на противниковия отбор, абе, на всички отбори. Да, жените органически мразят футбола и правят всичко възможно да откажат мъжете от тази им страст. Е, бива ли така? Явно бива, щом всички вие сте съгласни така да изчерпвате тестостерона от господата.

Няма как да не спомена и отношението към храната и напитките. Има ли жена, която е съгласна, че няма нищо лошо да се яде пържено, сладко и тестено? Съмнявам се, че съществува такава и че изобщо някога ще се роди. Типичната мъжката храна е точно такава – пържени картофи, бургери, пици и баклава. Негативно е отношението на жените и към бирата и силните алкохолни напитки.

Ето защо те всячески се опитват да накарат мъжете си да пият блудкави плодови коктейли. Кой нормален мъж пие коктейли, да не говорим пък за плодови? Мъжете трябва да пият само твърдо, а ако се прави компромис с това, то компромисът е единствено с бира. Много бира. Същото се отнася и за салатите с киноа, нисковъглехидратните храни, плодовете, мюсли с фибри и нискомасленото мляко. 

Сега съгласни ли сте, че жените харесват обратни мъже?

Харесвайте ги, има защо. Но все пак ги оставете ги да бъдат мъже! Моля ви!

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Аман от сърдити лелички!

Обичам жените да ми правят...

Не пожелавай мъжа на ближната си!

Не ѝ вярвай! Никога и за нищо.

Как да спрете да привличате само глупаци

Не ме занимавай с твоите глупости!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти