Жени, не се плашете от него, радвайте му се...

Жени, не се плашете от него, радвайте му се...
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Ако трябваше да избера мои лични седем чудеса на света, то със сигурност едно от тях би било мъжкото тяло: мощно, силно, излъчващо тестостерон, насочващо мислите към всички приятни занимания, които могат да бъдат изживени и с него...

Знаете ли обаче, че има жени, които изпитват огромен дискомфорт, смущение и срам от наблюдаването на голото тяло на мъжа до себе си. Сякаш правят нещо крайно нередно и забранено, нещо, което не бива...

Сякаш това да се взират и да се любуват на природните дадености на господина, с когото допреди минута са били интимни, е неморално и упадъчно.

Един съвет: Жени, не се плашете от него, радвайте му се... Точно на него, на тялото на мъжа, който ви прави щастлива!

Специално в тази сфера съвсем спокойно можем да почерпим идеи от мъжкия пол – те толкова темпераментно ценят женските форми, красотата на голото тяло на всяка Edna жена, че дори и недостатъците, които често си откриваме в огледалото, внезапно изчезват. И се превръщаме в богини.

Мъжете идеализират женските тела, особено на жената, която са избрали за своя половинка. Често, когато не се чувстваме особено сексапилни, човекът до нас може само с поглед да ни „разкаже“ колко сме желани от него и колко възбуждащо горещи сме в неговите очи.

Затова, ако през последните пъти, когато той се е разхождал пред вас със завита през кръста хавлия, с капчици, стичащи се еротично по гърдите и корема му, вие сте извръщали поглед настрана, сега е моментът да поправите тази грешка.

И да му покажете, че тялото му ви действа екзалтиращо (и че не искате само да го гледате отдалеч).

Мъжете имат толкова изящни и красиви части на тялото, колкото и жените...

Да започнем от рамената, преминем през гърдите и се пренесем бавно надолу към кръста и корема. Една от най-любимите мъжки части на жените е онази изпепеляващо секси ивица окосмяване от корема до... Е, сещате се докъде! До, да кажем, едно от най-важните неща в мъжа, което също само по себе си заслужава адмирации и възхищения от наша страна. smiley

Краката, дупето - те са един прекрасен завършек на цялата тестостеронова идилия.

А ако целият този разкош е придружен с онези сексапилни косъмчета, които му придават още по-вълнуваща мъжественост, сме наистина големи щастливки и късметлийки, че имаме възможността да се наслаждаваме визуално (и не само) на тези негови достойнства.

Независимо дали сте във връзка с него от доста време, или тепърва опознавате очарованията на характерите си и преживявате нови секс приключения - покажете му, че тялото му активира въображението ви по онзи сладко приятен начин.

Е, ако в живота ви в момента има специален мъж, на който имате повод да се наслаждавате в голо състояние, какво чакате?

Няма от какво да се плашите, имате само два варианта - да останете доволни или да останете много, много, много доволни... smiley

Припомнете си още:

4-те секс закона, които жените признават в леглото

По-добре лош секс, отколкото никакъв

Любимата му поза в секса издава що за мъж е

Какво убива сексуалния ви живот

12 причини да правим секс всеки ден

Сексът е по-вълнуващ... на 40!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти