За по-вълнуващ секс, започнете още под душа!

Секс експертът Мериън Брендън - автор на бестселъра Monogamy: The Untold Story, съветва двойките - независимо семейни или не - по-често да се отдават на оралните ласки.

С годините половият живот на двойките става все по-рутинен, а оралният секс направо изчезва от сексуалното меню.

Един от главите компоненти на проблема е мързелът, разяснява специалистът.

Отсъствието на оралния секс може да онагледява и друг разпространен проблем: двойките просто искат да се движат към крайния резултат - оргазма. В дадения случай се стремим да стигнем до целта колкото се може по-бързо и оставаме настрани някои важни неща, казва Брендън.

"Не ви призовавам да променяте вашият полов акт. Щом ви е удобен сексът без прелюдия, продължавайте", насърчава последователите си тя. Но все пак предлага два пъти в месеца да пренебрегнете традиционния секс и да го смените с орален.

Така ще сведете до нулата стремежа по-бързо "да минете към главното блюдо", обещава сексологът. "Оргазмът в този случай не е главното. Той е главното за вас по време на сношението, а тук на преден план изплуват ласките, които пренебрегваме по време на половия акт", казва тя. 

Мериън Брендън дава и още идеи. Тя препоръчва подобни вечери да започнете под душа. "Така двамата ще се почувствате чисти и свежи“, казва сексологът. 

Една от главните причини да избягваме оралния секс, е че не се чувстваме достатъчно чисти. Хигиената е от ключово значение при този вид ласки. Когато се чувстваме свежи, сме по-уверени и отдадени на удоволствието, защото не мислим през цялото време за странички неща като това какво може да отблъсне партньора ни "там долу".

Добра идея е да започнете любовната игра заедно под душа и да пренесете страстите в спалнята или пък може да останете в банята за едно разтърсващо интимно изживяване, ако си падате по това.

Сексът под душа е перфектен вариант за двойки, които не живеят сами, тъй като банята им осигурява пространство, отделено от другите. Тъй като вратите на душът и банята се заключват, можете да се усамотите далече от деца и други членове на семейството и да се отдадете един на друг. 

Ако сексът под душа ви се струва малко сложен (разбираме ви, може да изглежда малко объркващо), вижте тези пет идеи за пози, които да изпробвате там. С тях ще достигнете до уводолствието по-лесно и сигурно. 

5 горещи пози за секс под душа

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти