За какво най-често лъжат жените?

За какво най-често лъжат жените?
Снимка: Thinkstock

Жените делят на три, а мъжете умножават по три общия брой на партньорите си, гласи стара поговорка във Великобритания.

Ново проучване, осъществено от сайта MyCelebrityFashion.co.uk потвърждава това. То установило, че намаляването на броя на партньорите, с които са спали, е най-честата лъжа, изричана от жените, когато започват нова връзка. Над половината от анкетираните дами признали, че са излъгали за броя на миналите си завоевания.

Следващата най-честа лъжа е причината, поради която са скъсали с бившия си партньор, изричана от 38% от участничките. В допитването участвали 1362 жени на възраст между 18 и 30 години, които трябвало да отговорят кои лъжи казват най-често, когато са в любовна връзка. Представителките на нежния пол изричали по-голямата част от лъжите, за да предпазят егото и чувствата на партньора си.

Но дамите не са толкова себеотрицателни в неискреността си, тъй като неистини, които ги защитават или ги представят в по-добра светлина, съставляват голяма част от лъжите в топ десет.

55% от дамите признават, че лъжат партньора си, за да го накарат да ги харесва повече. Жените лъжат и за парите, които харчат за дрехи, за работата, за финансовото си положение, размера на гърдите и теглото си.

63 на сто от дамите обаче са съгласни, че лъжите водят до спорове във връзката. 55% от тях лицемерно споделили, че биха се разочаровали, ако бъдат излагани от партньора си, а 21% заявили, че биха се разгневили. 13% са категорични, че биха спрели да вярват на партньора си, ако ги излъже. 

Що се отнася до мъжете, вече има начин да разберете какъв е той в леглото, независимо за какъв се представя.

Стилът му на обличане, неговите особености, апетит и език на тялото са знаци, които разкриват сексуалните му наклонности и това какво да очаквате от него без дрехи. Някои твърдят, че най-добрите любовници са лакомници. Те се радват на всички удоволствия, които предлага живота, включително храната.

В повечето случаи добрият апетит е знак за изразено либидо

От друга страна обърнете внимание и на начина, по който говори. Липсата на ентусиазъм в разговора предвещава скука в леглото.

Важен показател е и мястото, което е избрал в ресторанта. Ако сяда, така че да вижда само вас, а не останалите гости на заведението, ще се насладите на преживяванията с него под завивките.

Колкото повече иска да се концентрира върху вас, толкова по-голямо внимание ще ви обърне и когато сте в леглото.

Начинът, по който ви държи за ръка също издава сексуалния му темперамент. Преплитането на пръсти е знак, че обича еротиката, а докосването на всяка част на ръката ви показва, че иска да е свързан с вас не само физически, но и емоционално. Мъжът, който едвам ви докосва с върховете на пръстите си не е особено заинтересуван, а ако ви хване за ръка по класическия начин, не очаквайте изненади от него.

Как ви целува също е много важно. Ако обхване лицето ви с двете си ръце, докато се целува, знайте, че е романтична душа и е много страстен любовник, но очаква да му отвърнете по същия начин.

Прочетете още:

44 секс фантазии, "секс пасване" по мазнини или изневяра с приятели: какво още не знаем за секса

Сексът, от който се страхуват жените

Най-странните секс традиции по света

4-те секс закона, които жените признават в леглото

Идеалният секс е 20 минути

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти