Вегетарианците правят по-добър секс

Вегетарианците правят по-добър секс
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Истина е, че сексът продава. На това разчитат и от ПЕТА (хора за етично отношение към животните в превод от анг.), които обаче не продават продукти, а философия.

Тяхна реклама от 2009 г. има ясно послание - вегетарианците правят по-добър секс! Разбира се, никакво научно доказателство за това не се дава, но не е и нужно. Идеята е просто да се направи едно няколкосекундно клипче, което да изобилства от полуголи и много сексапилни жени, които прекарват романтична и гореща вечер не с мъже, а със зеленчуци!

Наредени десетки запалени свещи, дамата е с най-хубавото си оскъдно бельо и смело хвърля броколи и аспержи в кипящото джакузи. В цялата картинка намират място още зехтин, тикви и ясното послание към тях - "Искам да те изям!".

Рекламата моментално е забранена за официално излъчване по телевизията, но със сигурност от ПЕТА са търсели точно това. По този начин кампанията им става още по-обсъждана и привлича вниманието, а целта е само една - да се увеличат вегетарианците.

Организацията е известна с често агресивните си рекламни кампании, които целят да се преборят с жестокостта към животните. Памела Андерсън е сред горещите поддръжници и активисти на ПЕТА и не веднъж се е събличала гола, за да насочи вниманието по най-сигурния начин към себе си и философията си - бъди вегетарианец, не носи естествени кожи, помогни на животните!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти