Уверена, усмихната, секси

Уверена, усмихната, секси
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

В началото на новата година много хора се заричат как ще променят нещо по себе си, в работата или в поведението си, заричат се да изпълнят всички цели, които са си поставили и да не повтарят стари грешки.

Понякога този ентусиазъм трае няколко месеца, но има и случаи, когато наистина успяваме да променим нещата, които искаме.

А какво се случва под завивките? Дали има дами, на които им се иска да бъдат по-уверени в себе си и да се чувстват по-сексапилни и желани?

За да се чувстваш и изглеждаш секси, размерът на бельото няма значение. Важно е поведението. Повечето дами имат редица комплекси по отношение на тялото си и това до голяма степен пречи на сексуалния живот и на самочувствието им.

Трябва да знаете, че околните ви виждат по начина, по който вие сами гледате на себе си. Ако се чувствате уверени и се харесвате, със сигурност това ще ви личи.

Как обаче, да се почувствате по-секси, когато сте убедени, че дупето ви е по-голямо, отколкото би трябвало?

Без комплекси
Като начало, забравете за всички комплекси. Не е тайна, че мъжете харесват уверени жени. Когато той ви каже, че сте красива, не започвайте да го отричате и да се оправдавате. След това - в никакъв случай не започвайте да изброявате недостатъците си пред него, за да му покажете, че греши и с тайната надежда той да започне да ви уверява, че дълбоко грешите в преценката за себе си.

Единственото, което може да направите е да му досадите прекалено много и той просто да махне с ръка и да престане да ви слуша, или наистина да му отворите очите за несъвършенствата си.

Затова е важно да се чувствате комфортно в кожата си, да престанете да си търсите кусури, и ако толкова не харесвате нещо в тялото си, вземете мерки да го промените, а не само да се оплаквате и самосъжалявате.

Наслаждавам се на себе си
Не избягвайте огледалата. Заставайте пред тях редовно, но не за да търсите несъвършенствата си, а за да откривате красивите си черти. Не бъдете прекалено критични и помнете, че дори супер моделите не са съвършени и те също имат кофти периоди.

Нови дрехи - нов живот
Почистете гардероба си. Януари е месецът на намаленията и спокойно може да направите един тур по магазините. Изберете нещо ново за вас, променете стила си, ако искате, или си купете нещо, за което винаги сте мечтали. Добре е да се знае, че сексапилът не се крие в замайващо високите токчета на лачените обувки, нито в късите поли, нито в дълбоките деколтета.

Сексапилът извира от самите вас, от поведението ви и най-вече от вашата увереност. Не се обличайте с дрехи, в които ще се чувствате неудобно. Това ще си личи отстрани и няма да е във ваш плюс. Също така не се състарявайте излишно. Дрехите могат да скрият недостатъците ви и да разкрият това, което най-много харесвате в себе си.

Усмихвайте се!
Повечето мъже ще се впечатлят много повече от вас, ако се усмихвате широко и лъчезарно, отколкото, ако ги гледате със злобно-мръснишки поглед. Факт.

Запишете се на уроци по танци, пилатес, йога или каквото ви се иска. Физическата активност ще повиши нивата на ендорфина, който е хормонът на щастието.

Може да звучи безобразно изтъркано, че човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го причини, но е самата истина. Постарайте се да се промените към по-добро, да бъдете такива, каквито винаги сте искали. Всичко зависи от вас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти