Убийци на страстта още на първа среща

Убийци на страстта още на първа среща
Снимка: netinfo

Ходенето по срещи не е никак лесно и просто занимание. Още по-трудно става, когато човекът насреща не улеснява ситуацията, а се държи неадекватно.

Ето няколко от най-сигурните страстоубийци, които могат да ви накарат да искате да прекратите срещата веднага.

Лош дъх
За него може да има редица причини, но едва ли това ви вълнува. Вие просто няма да искате да стоите лице в лице с човек, от чиято уста се носи зловоние.

Разпуснат вид
Има разлика между това стилът му на обличане да е небрежен и просто да не се е постарал да изглежда добре за срещата с вас. Нещата стават още по-неприятни, когато вие сте сложили обувки на висок ток, панталон с ръб и сатенена блузка, а до вас застава той с домашния анцуг, мръсни обувки, небръсната брада и няколко лекета на блузата за разкош.

Грубо държание
Всяка жена може да има претенциите, че е еманципирана и независима, но това не означава, че не иска да й бъде отваряна врата, да й се дава път, да й се подава ръка и да бъде изслушвана. Липсата на елементарни маниери не предизвиква симпатии у отсрещния човек.

Разговори за бившата
Никоя жена не иска и не трябва да слуша за бившата приятелка на мъжа до нея, особено на първа среща. Ако все пак разговорът се завърти около тази тема, това е ясен сигнал, че той все още не може да я преживее.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти