Тайните техники как да получаваме повече подаръци

Тайните техники как да получаваме повече подаръци
Снимка: Thinkstock

Наталия Кобилкина

Коя жена не обича да получава подаръци?

Оказва се, че има и такива жени. Това са жени, които не вярват, че заслужават или се страхуват, че няма да ги получат и затова са спрели да искат.

Подаръците са естествен акт на любов при повечето живи същества. Дори мъжката маймуна, когато харесва някаква женска самка ѝ носи кокосови орехи и банани.

Подаръците са задължителен ритуал, който подчертава свещеността на една връзка.

Защо жените не получат подаръци:

Не можем да помолим правилно. На курса "Щастлива жена (Гейши 1)" много дълго и подробно обяснявам каква е разликата между искане и изискване. Тези, които изискват, не получават нищо, освен обида и разочарование. Тези които искат и молят – получават това, за което мечтаят.

Не вярваме, че заслужаваме. Например, някой друг може да получи кола като подарък, но аз дори не мога да си го представя.

Това идва от детството ни и трябва да търсим причината, за да разберем какво точно предизвиква тази реакция в нас. Когато я намерим, чудесата в нашия живот ще започнат да идват.

Мъжът до нас не ни обича. Ако той никога не прави нищо от това, което ти го молиш – много вероятно е, че на него просто не му пука за теб. И по-добре да го признаеш по-рано, за да не губиш време и да не живееш в някаква илюзия.

Ако той преди ти е правил подаръци, но след някакво време е спрял – значи ти си предизвикала с нещо това поведение и той ти е обиден. Затова трябва да въренеш лентата назад и да намериш какво е провокирало спирането на подаръци.

Нямаш доверие към него. Ако имаш много силен майчински инстинкт или страх, че ще му тежиш със своите нужди – значи просто не вярваш, че той може да се справи.

Не му благодариш и не оценяваш това, което прави за теб. Подаръците спират, ако той ти подари нещо и ти вместо радост покажеш, че това не ти харесва; че си искала нещо друго; че няма да го използваш, а ще го дадеш на някой друг.

Избираш неподходящия момент. Когато той е гладен или изморен, или изнервен, и ти в този момент искаш нещо от него. В такива моменти най-вероятно няма да го получиш.

Няма възможност в момента. Понякога наистина има трудни моменти в живота и за двамата партньори, когато той не може да ти даде точно това, от което имаш нужда. Но това е само в този момент! Ако това е постоянно, значи не му даваш достаточно енергия или не го мотивираш към развитие. Дори и в трудните моменти винаги има място за едно цвете или шоколад.

Защо е важно да молим за подаръци?

Мъжът трябва да бъде стимулиран да действа чрез желанията на своята жена. Ако тя нищо не иска и приема като даденост ситуацията, която не я задоволява – тя ще натрупва неудовлетвореност и той ще се чувства виновен като забележи, че тя е нещастна. Когато ние молим мъжа до нас – ние го стимулираме да се развива и да прави неща за жената, която обича и която оценява неговия труд.

Какво да направим, за да получаваме подаръци:

Моли както молиш Бог за помощ – от сърце и безусловно. Преди да го помолиш, помоли Бог и Ангелите за помощ. Те ще намерят от кого да получиш това, от което се нуждаеш. Не е задъджително то да бъде от твоя мъж, може би ще го получиш от шефа ти или от роднини. Важно е да молиш! Както казва Библията: моли и ще получиш по своите молби.

Спокойно приемай отказ. Дори и да ти откажат, пак благодари и след време пак помоли. Може би моментът не е бил подходящ. Ако не ти дават, провери доколко усещаш наистина, че имаш нужда от това, за което молиш и вярваш, че заслужаваш.

Повярвай, че заслужаваш. Тази крачка е една от основните, но за съжаление, човек не винаги може да я направи сам. При ражденето ние всички вярваме, че заслужаваме, но в процеса на живот това убеждение се променя и ако намерим причина, ние можем да го променим. За тази крачка често е необходима помощта на терапевт.

Избирай момент, когато човекът до теб е спокоен, нахранен и разположен. Наблюдавай внимателно, за да видиш кога той е готов.

Избери конкретен подарък. Избери какво конкретно искаш да получиш и го обясни.

Грешно: искам почивка (много общо).

Правилно: моля те, искам да отидем на Малдивите от 20 до 29 ноември. Намерих агенция и утре в 12:00 ч. можем да отидем и да направим резервация. Моля те, да отидем.

Благодари от сърце. Разплачи се от щастие (тук говорим за искрени емоции), подскачай щастливо, прегръщай го и го нацелувай. Покажи своето щастие и че именно той го предизвиква в теб!

Пожелавам ви да получите дъжд от красиви подаръци, които идват отвсякаде.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти