Тайните секс фантазии и желания на зрелите жени, за които никой не говори

секс спор двойка
Снимка: iStock

Жените, наближаващи 40-годишна възраст, както и тези, които вече са я преминали скоро, са преживели много емоции в любовен и сексуален аспект.

Всяка една от тях пази спомени в "житейския си дневник": едни вероятно иска да забрави, от други се срамува, а трети със сигурност я карат да се изчервява щом се сети за тях.

Въпреки това жените в разцвета на своите 40 години, имат няколко тайни сексуални фантазии, които трудно биха си признали, но със сигурност биха опитали със своя интимен партньор.

Вижте за какво мечтаят зрелите момичета под завивките (и не само там, разбира се) според сайта AskMen.com и споделете дали бихте добавили още нещо към този списък. Както и дали сте съгласни с него.

По-агресивен секс

Жените над 40 вече имат достатъчно опит под завивките, имали са доста романтични и по-чувствени моменти. Романтиката винаги е добър вариант, но "подправката" на добрия секс е разнообразието.

А понякога по-грубият, по-агресивен и див секс може да бъде така възбуждащ и зареждащ за тях. И гарантира много по-бързо достигане до момента на удоволствието.

Тя - в подчинена роля

С напредването на възрастта жените стават по-независими в живота, по-успешни в кариерата и въобще - научават се как сами да се справят в трудните моменти с непредвидените ситуации. В един момент опитът им помага лесно да осъществяват контрол над проблемите.

Само че в леглото фантазиите се преобръщат и много често именно по-зрелите дами са онези, които тайно копнеят да бъдат подчинени на мъжа по време на секс. И това им действа наистина еротично.

секс
Снимка: iStock

По-продължителен акт

Не е тайна, че при мъжете продължителността на ерекцията намалява с годините. В този ред на мисли 40-годишните жени ще оценят високо господата, които въпреки това съумеят да им доставят удоволствие максимално дълго.

Разбира се, дамите са готови на всякакви варианти и съдействие, така че сексуалният акт да е максимално приятно изживяване и за двете страни, съобразени предварително с техния партньор. 

двойка секс
Снимка: iStock

Орална любов: О, да

Докато са по-млади, жените са по-неуверени в себе си, в телата си, в техните собствени умения как даряват и получават любов. Във времето обаче жената добива все по-стабилно личностно самочувствие по отношение на поведението си в секса.

Така ако в 20-те си години, са имали притеснения относно вкуса, аромата и начина, по който изглежда тяхната вагина и поради това често са предпочитали да пропуснат оралните ласки от страна на мъжа, то в разцвета на 40-те жените за нищо на света не биха се отказали от това техният партньор да им достави максимална наслада с устни и език.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти