Странните неща, които жените обичат в мъжете

Странните неща, които жените обичат в мъжете
Снимка: Thinkstock

Всички с умиление помним първите си срещи с нашите половинки, когато те са ни ухажвали с цветя в продължение на месеци, водили са ни в приятни ресторанти и са ни отваряли вратата на колата като истински джентълмени.

Искрено се надяваме, че тези малки жестове продължават във взаимоотношенията ви и до ден днешен.

Но понякога причините да обичаме човека до себе си са съвсем различни и често пъти доста странни неща, непонятни за разбиране от околните.

Попаднахме на любопитна статия, в която 9 обикновени жени споделят от първо лице причудливите фактори, заради които все още се чувстват влюбени в партньора си и няма начин да не ги споделим с вас:

"Радвам се, че съпругът ми все още се шегува с мен, дори и след 30 години брак. Дали ще дръпне банските ми надолу, докато плуваме в басейна или ще натрупа възглавници в неговата страна на леглото, така че да ми отнеме 10 минути, докато в просъницата усетя, че това всъщност не е той. С тези закачки ме кара да се чувствам отново като дете." – Мари-Ан П.

 "Обичам неговия симпатичен говорен дефект, който има – фъфленето. Той го ненавижда, но аз го намирам за очарователно" - Катрин Ф.

"Съпругът ми е градинар. Всъщност, имам предвид, че той е специалист по отглеждането на люти чушки. Той буквално има 20 различни вида пикантни чушки, които растат в двора ни. И обсебването с чушките не спира дотук. Всяка година, когато са готови за консумация, той ги суши и прави с тях специална подправка, която придава невероятен вкус на всичко, което си приготвяме вкъщи." – Ерика С.

"Моят приятел често се събужда без причина посред нощ и в тези моменти е доста игрив. След това почти никога не си спомня какво точно се е случило и дори се шокира, когато му разказвам какво е правил в 2 през нощта. Оказа се, че това е състояние, подобно на сън, при което хората не си спомнят нищо на сутринта. Това е малко странно, но както и да е, хубаво е да те събуждат по никое време за такива горещи неща" -  Мери Н.

"Съпругът ми ще направи всичко на света, за да опази тревата и всички цветя на двора ни от подозирани и неподозирани опасности. Имам предвид хора, които се разхождат върху нея, животни и тичащи деца. Аз му се подигравам и се шегувам с него, но се радвам, че той е така загрижен за нашия двор (защото също така е грижовен и за редица други неща)." – Джоана П.

"Съпругът ми е обсебен от технологиите. Той се опитва от години да създаде система, чрез която всяка една лампа или уред вкъщи, да може да се включва и изключва с натискането на един единствен бутон. Понякога смятам, че е полудял, но в същото време, наистина се възхищавам на желанието му да направи дома ни по-удобен и уютен" - Лиза Е.

"Обичам начина, по който съпругът ми се отнася с колата - грижи се за нея като за бебе. Няма да позволи на никой да я кара, паркира или измие. Намирам това поведение за абсурдно, но ми става мило, когато го виждам колко е отдаден на това занимание." – Роуз С.

"Той избухва със спонтанна песен и танц всеки път, когато ходим да пазаруваме заедно до магазина. Знае как да направи дори най-скучната домакинска работа забавна и аз обожавам това негово качество" – Ребека С.

"Откакто съпругът ми започна стриктен хранителен режим и тренировъчна програма, аз го наричам Мамил*, защото той е мъж на средна възраст, облечен в спортни дрехи от ликра. И мисля, че така е безкрайно сладък." – Ким Б.

А сега е ваш ред! Разкажете ни кои са най-странните причини, заради които обичате своя човек. smiley

* M.A.M.I.L - абревиатура от "middle-aged man in lycra" (бел.ред.)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти