Споделено от мъж: качеството, което трябва да притежава бъдещата ми жена

Споделено от мъж: качеството, което трябва да притежава бъдещата ми жена
Снимка: netinfo

Мъжете се женят за различни типове жени. Но писателят Пол Хъдсън счита, че жената, за която той ще се ожени, трябва да притежава едно конкретно и много важно качество.

Попаднахме на неговата изповед за жените, връзките и брака и я споделяме с вас:

Трябва да си призная. Изгубил съм броя на жените, с които съм излизал на срещи, правил секс, просто флиртувал... Не виждам нищо грешно в това, че съм си уплътнявал времето по приятен начин с тях, изследвайки сексуалността си и измеренията на любовта ми.

Всеки път, когато съм имал приятелки в миналото, съм се питал мислено дали точно тя е голямата любов, любовта на живота ми. И така решавах, че се нуждая от още малко време, за да разбера.

Дали съжалявам? Понякога. Имам предвид, че не съжалявам, че срещнах всички тези жени. Имам предвид, че съжалявам за това, че съм имал нужда от това да „премина“ през всички тях.

Да, забавлявах се. Исках толкова много още да си поживея, че когато връзките ми ставаха по-сериозни и обременяващи за мен, ги прекратявах. Живеех живота на глупав двадесет и няколко годишен хлапак. И така си мислех, че всичко е велико, че всичко около мен е перфектно.

Докато най-после не помъдрях...

За повечето мъже сексът е достатъчен, за да бъдеш щастлив. Те мислят, че не се нуждаят от повече, защото не осъзнават какво би могло да бъде повече от това...

А всички знаем, че връзките са много повече от просто секс.

Проблемът във всичките ми връзки досега беше, че винаги нещо търсех... Перфектната връзка е била пред очите ми, но аз не я ценях. Със съответната жена сме се намирали, но не сме били достатъчно зрели, мъдри и емоционално интелигентни, за да бъдем заедно завинаги.

И така научих този важен урок: има разлика между момичета, с които си излизал през годините и между жената, за която решаваш да се ожениш. Не е до химията, не е до физическото привличаме, също така не е до успешната кариера или сходните интереси.

Повечето хора считат, че именно това е ключът към успешната връзка. Да, тези неща имат значение, но за да бъдат взаимоотношенията вечни, е необходимо повече.

Жената, за която ще се оженя, трябва да умее да вижда нещата от различни гледни точки и да се поставя адекватно на мястото на другите хора. Тя трябва да е разбираща, приемаща, да гледа ситуациите на ежедневието не само през нейните възприятия, а да ги съобрази с начина, по който би могъл да ги тълкува отсрещният човек.

Това е нищо, ще си кажете. Проблемът на всички нас, хората, е че си мислим, че нашите мисли са правилните. Но на всеки се случва да греши. Не, това не е причина да си необвързан, но когато си във връзка, мненията са две, не едно.

И това е коренно различно.

И двете страни имат свои собствени теории, вярвания, аргументи при спор... и така, казвайки неща, които не е трябвало да казваме, осъзнавайки колко сме различни един от друг, се разделяме.

Моята бъдеща жена трябва да вижда и да приема тези различия.

Търся мъдра жена, която не вижда света черно-бял, жена, която ще търси винаги начини да накара тази връзка да работи, дори и да изглежда невъзможно.

Припомнете си:

Какво мислят 315 жени за предложението за брак?

Какво е отношението на мъжете към предложението за брак?

Съвети за щастлив брак от известните

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти