Честит рожден ден, Nova.bg отбелязва юбилеен 20-и рожден ден

Нова рд
Снимка: iStock

Nova.bg става на 20 години и отбелязва своя юбилей. Водещият новинарски сайт събира на едно място най-актуалното съдържание от България и света, както и водещите акценти, свързани с телевизионната програма на NOVA.

Според данни на Гемиус за 2023 г., средно на месечна база потребителите, които не изпускат ритъма на деня и са избрали да се доверят на достоверната информация в сайта са над милион и половина (1,733,883). Nova.bg e част от програмата за лицензиране на новини Google News Showcase, където постига отлични резултати.

Със старта на пролетния телевизионен сезон, водещите продукции на NOVA („Един за друг“, Hell’s Kitchen, „Като две капки вода“, „Есента на демона“) са представени с обновен модерен дизайн в Nova.bg, изцяло съобразен с тенденциите в потребителските навици. Със засиленото си присъствие и активности в социалните мрежи (Facebook, Instagram, Viber, X, Telegram), сайтът е силно ориентиран към мобилното потребление. 

Нова рд
Снимка:

През последната година на сайта бяха реализирани още иновативни проекти с акцент върху разнообразни теми, организирани като подкатегории.Сред тях са „Top Employers 2023“, „На „ти“ с парите“ и „Вдъхновени от бизнеса“, кoито представляват платформи за развитие и обмен на знания в сферата на работодателите с високи стандарти и финансова грамотност, предоставящи ценна информация на аудиторията на Nova.bg.

A ето и как е изглеждал сайтът преди 20 години:

Нова рд
Снимка:

По данни от доклада (Digital News Report 2020) на Института за изследване на журналистиката “Ройтерс” към университета в Оксфорд през последните години сайтът nova.bg е сред най-използваните източници на информация в България, като всяка седмица достига до 50% от интернет потребителите, търсещи информация.

Честит рожден ден, колеги!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти