„Shallowing“: Новата секс тенденция, която ще промени играта

Много хора говорят за “shallowing”. Новата сексуална тенденция гарантирано ще увеличи удоволствието за жените! Но каква е тази техника? Наистина ли е доставя толкова силен оргазъм, колкото казват? 

Терминът “shallowing” няма дълга история зад себе си – за първи път е споменат само преди две години. Но далеч от това да е някаква новомодна футуристична секс маневра, вероятно е нещо, с което вече сте добре запознати. В края на краищата проучване сред хиляди жени от цял ​​свят установи, че около шест от всеки седем анкетирани вече са използвали техниката, за да направят секса и мастурбацията по-забавни.

И така, какво включва? Е, името всъщност е доста описателно: идеята е да поддържате проникващо докосване до входа и точно вътре във влагалището, вместо да навлизате по-навътре. Можете да използвате пръсти, играчка, пенис, език – каквото попадне вие, буквално, стига да не навлизате твърде дълбоко.

„Ако практикувате проникващ секс, може би вече сте намерили за удоволствие, когато главичката на пениса създава натиск във вагиналния вход преди или в самото начало на проникването. Същото е с играчка или пръсти“, каза Сесил Гасно, бранд директор на компанията за секс играчки SmileMakers, пред списание Glamour миналата година.

8 забавни секс истории, от които ще се изчервиш

Въпреки че „по-малкото е повече“ не винаги работи, когато става въпрос за секси моменти – и това, което е и не е еротично, разбира се, е пословично субективно, има добра наука, подкрепяща плиткото за удоволствие. Въпреки че се говори много за изключителната чувствителност на клитора, вулвата – тоест във външните женски полови органи също е пълно с нервни окончания . 

„Вулвата всъщност съдържа 90 процента от нервните окончания на влагалището“, обясни Гасно. „Ето защо нейното стимулиране може да се почувства много приятно – било то с партньор или самостоятелно. Така че си струва да му обърнем малко внимание.”

6 златни съвета за правене на секс по време на менструация

Но предимствата на “shallowing” не се ограничават само до използването на тези нервни окончания. Експертите препоръчват да използвате техниката бавно, тъй като това може да бъде чудесен начин да се свържете повече с нервните си окончания и как те се отнасят до вашето удоволствие в тялото ви.

Други предимства включват повишено очакване и вълнение, когато правите секс с партньор, и това е благодат, когато по-дълбокото проникване не е възможно.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти