Сама, но не самотна!

Сама, но не самотна!
Снимка: netinfo

Няма нищо толкова страшно или неприятно в това да сте необвързани по Коледа.

Не се депресирайте от факта, че сте сами и се замислете за позитивите, които ви носи това.

Повече свободно време
В почивните дни около празниците ще имате колкото си искате свободно време, за да се видите с всички свои приятели и роднини. Освен това отпада притеснението, че ще трябва да се чудите как да разделяте празниците между неговото семейство и вашето.

Партита
Декември е месец изпълнен с празници и купони. Със сигурност ще ви се отдаде възможност да се запознаете с много нови хора. Може да помолите ваша приятелка, която организира новогодишно парти, да покани симпатични нейни познати. Най-важното обаче е, да се уверите, че на купона, където ще ходите, ще има и други необвързани, а няма да е събиране по двойки и вие да се чувствате излишни и угнетени.

Не сте сами
Да сте обвързани не означава задължително, че да сте щастливи. Освен това, не разсъждавайте от гледна точка на самотата. Вие не сте сами. Имате семейство и приятели. Никаква трагедия не е, че сте без партньор по коледните и новогодишни празници. Наслаждавайте се на свободата си и направете всички онези неща, които винаги сте искали. Със сигурност имате поне една приятелка, която ще ви завижда на неангажираността. Всичко е въпрос на гледна точка, така че не мислете за това, което нямате, а за това, което искате да постигнете.

Поглезете се
Намерете време за себе си и си обърнете внимание. Сменете прическата или цвета на косата си, отидете на спа процедура, започнете уроци по танци или пилатес, прочетете книгите, за които все не намирате време или гледайте любими филми. Няма значение какво ще правите, важното е то да ви носи удоволствие и да използвате пълноценно свободното си време.

Какъвто и да е социалният ви статус, няма повод за черногледство. Може да си направите един списък със стремежи и желания за новата година. По този начин ще сте наясно със себе си какво искате и какви са целите ви.

Направете и втори списък - с всичко, което ви кара да се чувствате щастливи и благодарни. Така ще видите черно на бяло колко много хубави неща има в живота ви и че няма повод за притеснение и депресия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти