Романтика от мъжка гледна точка

Романтика от мъжка гледна точка
Снимка: Thinkstock

Ново британско проучване установи, че "жестовете", които съвременните мъже считат за романтични са изхвърлянето на боклука, оправянето на леглото и спускането на седалката на тоалетната чиния.

Въпреки че вечерята на свещи и подаряването на цветя винаги ще намират място в списъка с романтични жестове, помощта в кухнята или грижата за децата също влизат в представата за модерна романтика. 

Гладенето на дрехите по собствено желание и зареждането на миялната машина също спадат сред действията, които представителите на силния пол намират за израз на романтиката в душите им.

Според изследването, 7 от 10 мъже се опитват да бъдат романтични единствено, когато са на ваканция само в компанията на половинките си. 

"В днешно време да помогнеш на жената до теб с домакинската работа или да се сетиш за рождения ѝ ден сам, се счита за голяма романтика от страна на мъжете", разказва мениджър на верига луксозните хотели, които са поръчителите на изследването.

"Тези неща са важни, но и двете страни трябва да положат усилия романтиката в Edna връзка да се запази по-дълго. Направете ѝ вана с листа от рози, закуска в леглото, любимия ѝ коктейл или просто я изведете на пикник. Това би накарало половинката ви да се почувства наистина специална", допълва той.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти