Романтична вечеря е когато той измие чиниите

храна двойка
Снимка: Thinkstock

Велина Томова

Не знам дали от възрастта или вродената ми ирония, но това със Свети Валентин винаги ме е развеселявало.

Големи мъже, със сериозни професии и още по-сериозни кореми хукват като обезумели, с трескав поглед, да гадаят какво да купят за св. Валентин на Нацупените устни, че да вземат поне за малко да спрат да се цупят.

Никога не уцелват и вечерта винаги се скапва, обилно полята с червено вино, защото ай ше им се не видят и американските глупости, днеска е Трифон Зарезан.

И седя и се чудя защо им е на тия момичета и момчета така да се изтезават. То ако си романтичен, няма да чакаш 14 февруари, а ще я изненадваш и от хлебарницата като се връщаш.

храна двойка
Снимка: Thinkstock

Ако не можеш да измислиш нищо нежно, но пък си готов да я чакаш в колата по 30 минути, докато се оправи, значи пак си романтичен, ама не по комерсиалния начин.

Мъжете си изразяват любовта по различен начин, момичета. Не ги гледайте филмите по романите на Никълъс Спаркс. Те са, за да ни комплексират и да ни внушават, че нещо във връзката ни не е наред.

любов двойка връзка
Снимка: Thinkstock

Всичко си е наред, все пак това са мъже, а не меки плюшени играчки. Не обичат да се афишират. По тези ширини са такива. Мълчат, сумтят и когато най-малко очакваш, носят кюфтетата на скара и бутилка вино, за да не готвиш. Ей това е романтика.

А за мен най-голямата романтика е като измие чиниите след вечеря. И още по-романтично ми е, че не го прави един път в годината, а почти всеки ден.

Така че не си искайте подарък за св. Валентин. Искайте си уважение всеки ден от годината. И ще ви го напомня и на 8 март.

връзка двойка любов
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти