Пръстен за развод

Пръстен за развод
Снимка: Getty/Guliver

В една романтична идилия всяка жена би получила прекрасен годежен пръстен от мъжа на мечтите си, придружен с простичкия въпрос би ли прекарала остатъка от живота си, носейки пръстена и обичайки мъжа, който й го е подарил.

По правилата на вълшебните приказки дамата ще каже "Да“, а после на тридневно тържество ще получи още един пръстен – нежна венчална халка.

Разбира се, след всичко това следва да се каже, че двамата ще заживеят дълго и честито, а тя с радост ще размахва пръста с пръстените пред всичките си приятелки и ще пищи от удоволствие.

Единственият проблем в този така симпатичен сценарий е, че романтични идилии не съществуват, поне в познатия ни свят.

В днешно време пак има годежни пръстени и венчални халки, както и дълги, шумни тържества, но също така има и разводи...

Това, обаче, не спира жените да носят пръстени със специфично значение на безименните си пръсти!

Френската дизайнерка Жизел Ган е решила да създаде специална колекция бижута, предназначени за разведените дами. Целта на пръстените е да покажат, че романтичната приказка на притежателката им не е завършила по щастлив начин, а по-скоро всичко се е изчерпало с развода.

Пръстените струват средно по 850 паунда и съчетават в себе си някакъв готически мотив. Целта е да се различават максимално от модата в годежните и брачни халки, и все пак да се носят на същия пръст.

А за особено озлобените от развода си дами дизайнерката предлага дори метален бокс за юмрука. Дано само да не се налага той да бъде използван, а да се ограничи само до функцията си на аксесоар.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти