Всяка трета жена има приятел само за секс

По-удобният вариант
Снимка: netinfo

Една трета от неомъжените жени имат приятел, с когото правят само секс, установиха британски специалисти. Изcледването показва, че над 30% от анкетираните дами обичат интимните ласки ''по приятелски'', защото така не е необходимо да създават сериозни отношения. Не малка част от запитаните признават, че споделят едно легло със свой близък познат единствено заради плътските удоволствия.

Едва 8% от представителките на нежния пол пък смятят, че подобен тип емоции могат да прераснат и в нещо по-серизоно. От 2168 жени, участвали в анкетата, 62% са заявили, че се отнасят с приятелите си мъже само като към такива, а 34% са признали за наличието на така наречените приятели за сексуални контакти.

Оказва се, че много често в ролята на приятел за секс, обикновено се изявява някое бивше гадже (в 29% от случаите), или колега от работата (23%). Като всяка пета жена смята именно този мъж за своя най-добър приятел. Въпросната тенденция става все по-популярна, макар да не е определяща за поведението на всички дами, защото има и такива, за които сериозните отношения и истинската емоционална привързаност имат водещо значение, допълват експертите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти