Питието издава сексуалния характер

Какво да бъде
Снимка: Thinkstock

Питието, което обича вашият нов партньор, може да ви подскаже някои черти от характера му и до каква степен бихте могли да си паснете, обясняват международни психолози.

Ако искате да се обвържете с почитател на бирата, бъдете сигурна, че пред романтична вечер той ще предпочете забавна нощ в някой претъпкан бар. Любителите на кехлибарената напитка са уравновесени, задълбочени и традиционни във възгледите си.

Представителите на силния пол, които харесват да консумират коктейли, държат вниманието да бъде насочено основно към тях. Непрестанно се изтъкват и по-скоро са капризни и непостоянни в своите взаимоотношения с дамите.

Привържениците на твърдия алкохол като джин, ром и текила изглеждат мъжествени, но най-вероятно ще се окажат силно зависими от мнението на околните. Те постоянно се самоиронизират.

Ценителите на коняка са интересни и необичайни индивиди. Определено са естети и обръщат особено внимание на външния си вид и храната, която консумират. По натура такива мъже са почитатели на независимостта, а не на сериозното обвързване и знайте, че трудно ще скучаете в компанията им.

За хората с афинитет към вината артистичността и душевността са основните качества, които ги характеризират.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти