Пети по красота в света са варненките

Пети по красота в света са варненките
Снимка: Thinkstock

Въпреки неуспеха на Европейското по футбол, нов списък с най-красивите жени в света доказа, че мъжете в Русия и Украйна имат милиони причини да продължават да живеят с усмивка на лице.

Според анкета на "Травълърс Дайджест", цитирана от "Дейли Мейл", най-красивите дами на планетата "без никакво съмнение" живеят в Киев.

"Всяко посещение в града действително предизвиква благоговение. Трудно е да се повярва, че съществуват толкова красиви жени. А за всеки, който смята, че хубавиците са глуповати – украинките са готови на всичко, за да развенчаят тази теория.

Жените в страната са много добре образовани и са подготвени да обсъждат с всеки литературни и философски въпроси", коментира в заключението си изданието.

"Сборная" също приключи участието си в Европейското, благодарение на Гърция.

Но мъжете в Москва несъмнено ще имат красиво рамо, на което да ронят сълзи след загубата. Руската столица бе призната за дом на шестите най-красиви жени в света.

"Това може да изненада поколението от Студената война, израснало със стереотипите, че рускините са предимно обикновени и посредствени. Бърза визита на Москва е достатъчна да промени тези представи. Става въпрос за високи, руси, понякога чернокоси, синеоки богини".

"Но това не значи, че въпросните момичета са лесни за заговаряне. Руснаците могат да бъдат смущаваща тълпа", отбелязва "Травълърс".

По-надолу в класацията се нареждат шведската столица Стокхолм, градоустройствената гордост на Щатите – Ню Йорк и латиноамериканският Париж – Буенос Айрес. А челната петица оформят красивите варненки.

"№5 е българската Варна, чийто черноморски бряг през лятото се пълни с голям брой красавици, излезли за слънчеви бани", отбелязва списанието. 

Безспорно в цяла България живеят много красиви жени, в което може да се увери всеки един мъж. Нужно е само да се разходи по улиците :)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти