Пет ужасяващи сексуални традиции по света

В името на своите вярвания хората са готови да направят какво ли не, дори да търпят болка и страдание. Някои от сексуалните традиции по света могат да ни ужасят и шокират. 

Вижте ги:

Водопадът Saut d'Eau - Хаити

Това е мястото, където всяка година през юли се събират хайтяни и вуду магьосници от цял свят. Причината е почитането на богинята на любовта. Но ритуалът е доста странен. Група голи хора се въртят и се мажат с кал, смесена с кръвта на пренесени в жертва животни.

Вудабе - племе от Нигер

В племето Вудабе в Западна Африка мъжете крадат жените си. Първият брак обаче се организира от родителите още в ранна детска възраст и правилото е те да са братовчеди по права линия. Но въпреки това на годишния фестивал мъжете от Вудабе се гримират, обличат се в специални костюми и танцуват с надеждата да си откраднат нова жена.

Самбианците - племе от Папуа Нова Гвинея

За да се превърнат в мъже момчетата от племето се отделят от жените още на 7- годишна възраст и живеят само с мъже в продължение на 10 години. През това време кожата им се пробива многократно, за да се премахне всякакво замърсяване, предизвикано от жените. По същата причина често се предизвикват повръщане и кръвотечение от носа чрез прекомерна консумация на захарна тръстика.

t
Снимка: Thinkstock

От младите момчета се изисква още да поглъщат семенната течност на старейшините, тъй като вярват, че по този начин придобиват сила.

Тробриандите - племе от Тробриандските острови, Папуа Нова Гвинея

В това племе всичко, свързано със секса е много скандално. Децата започват да правят секс много рано- момичета на 6-8- годишна възраст, а момчета на 10-12 години. Освен това облеклото им е толкова оскъдно ,че не покрива дори интимните им части.

t
Снимка: Thinkstock

Мардуджара - племе от Австралия

Ритуалът по превръщането на момчетата в мъже в това племе е доста варварски. Те се обрязват без упойка и отрязаната кожичка трябва да бъде изядена от момчето. Хората от племето вярват ,че това има дава сила и енергия.

t
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти