Парти в Райската градина!

Парти в Райската градина!
Снимка: Thinkstock

Представи си Райска градина, в която има маса на любовта и секса, можеш да се включиш в горещи срещи, да бъдеш примамен от змията-изкусителка, да получиш писмо от непознат и да потърсиш своята половинка.

Това не са елементи от нов фентъзи роман, а част от изненадите в четвъртото издание на Sexy & Single Party.

Хубавата музика, доброто настроение, новите запознанства и разнообразните игри отново ще съберат много необвързани в София. 

Темата е "В Райската градина", а дали ще устоиш на многото изкушения зависи само от теб.

Всеки участник в партито ще получи картонче с дума, част от двойка (например Адам) и когато открие другата половинка (Ева), ще получи безплатен шот на бара.

Ако си готов за приключения, седни на "масата на любовта и секса". Там ще си  изтеглиш карта, на която има въпрос и трябва да отговориш искрено. Ако разкриеш част от себе си, ще чуеш какво имат да споделят останалите на масата. А за най-смелите има карти с "действия".

Можеш да се включиш и в "гореща среща". Тя трае само 6 минути и се провежда на специална маса. Преди да седнеш на масата, няма да знаеш каква е изненадата. Срещата може да е със затворени очи; или без разговори, а само с рисуване или… какво ли още не.

Ако имаш въпрос или искаш да изпратиш бележка, послание, питие, потърси Змията-изкусителка. Тя ще бъде движещата сила на партито -  можеш да я помолиш да те представи на някого или да я разпиташ за игрите. Но внимавай, защото тя винаги има с какво да те изкуши. Очакват те още писма, "никога не съм..." и забранения плод…

Sexy&Single Party ще се проведе на 06.12.2012 от 20 часа в Morgan’s Bar. Можеш да разбереш всички подробности и да се регистрираш от ТУК

Ако си Singlе&Sexy, зареден с настроение и готов за хубава музика, побързай да разкажеш на своите приятели!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти