Основни правила за щастливи отношения

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Да изградиш Edna щастлива връзка е изкуство. И като всяко изкуство, тя има своите правила:

Няма правилни или грешни отношения

Проблемът в днешно време е, че филмите, списанията, приятелките - знаят по-добре от теб какво означава Edna перфектна връзка и се започва: ако той не ти се обади, значи не те обича. Ако не ти подарява цветя –  значи не те уважава. Много често никой не се интересува, че ти имаш алергия към цветя и мразиш да говориш по телефона. Така че, не слушай никого. Определи сама за себе си какво ти е най-важно в Edna връзка и не се поддавай на влиянието на околните.

Бъди честна и смела

Парадоксално, но точно тези качества определят успеха на Edna връзка. Защото ако ти самата не си наясно какво искаш и не си честна със себе си – ти няма как да си честна с партньора си. А за да бъдем честни, това изисква голяма смелост да застанем в нашата истина и да кажем – това съм аз! Не си позволявай лъжите да застават помежду ви. 

Обичай себе си и другия пол

В днешно време изграждаме всичко на основата на любовта (или поне така го искаме). Когато бях студентка, попаднах на едно проучване защо хората се женят и бях много изненадана от резултатите - 49% от хората се женят по любов, 15% от чувството на самота, 15% от желание да се отделят от родителите, 5% заради бременност, 5% - за отмъщение, 10% - защото смятат, че им е време и не искат да останат сами. Това означава, че всеки втори брак е създаден без любов. Сега ние търсим истинската любов. И затова, когато умееш да обичаш себе си и другия пол, значи ти принципно умееш да обичаш и можеш да го дадеш на другия. 

Определи критериално какво за теб означава Edna връзка

Буквално напиши своите очаквания и какво си готова да дадеш.

Когато ние отиваме на работа, всички имаме сключени договори, докато във връзката очакваме, че ще стане от само себе си. Хора, не става! Седни и напиши: очаквам да дам, очаквам да получа... Какво е най-важното правило за мен в отношенията и какво бих искала партньорът ми да прави? Така ще проверите доколко си пасвате.

Никакви компромиси

За всяко нещо можете да се договорите, но без жертви. Примерно, мъжът ти не понася твоите приятелки, но ти си ги обичаш. Не го карай да се среща с тях. Но кажи точно кога ти ще се видиш с тях, за да може той по това време да отиде на филм, на който отдавна е искал да отиде.

Давай любов, благодарност и гушкане

Дори и нещо да не е идеално, първо го гушни и кажи, че го обичаш и после кажи от какво те боли. Не нападай от самото начало. Помни, че той е човекът, когото ти обичаш. След като знаеш това, помисли дали си сигурна, че искаш да го нараниш сега.

Любовта е нещо, което трудно се изгражда, но толкова лесно се чупи. Бъдете нежни с нея и я пазете. Тя е най-ценният дар, който Вселената ни дава. Бъдете благословени!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти