Очи, които не се виждат, не винаги остават на сухо: как да поддържаме връзка от разстояние

Всеки е имал поне една връзка в живота си, която е била от разстояние. „Била“, защото много малка част от отношенията от дистанция са завършили с хепи енд. В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“, Наталия Кобилкина ще разкаже повече за това можем ли и как да имаме дългосрочна връзка с някой, ако сме далеч един от друг.

Сексоложката обяснява, че според статистика, ако в рамките на една година, двойка, която поддържа отношения от разстояние, не заживее заедно, то със сигурност връзката помежду им ще отслабне и накрая ще приключи.

Ако искате да задържите партньора си, необходимо е да се виждате минимум 5 пъти в месеца. Да, дори това да означава да жертвате нещо от себе си, било то време, работа или нещо друго, ако смятате, че това е вашият човек, действайте.

И въпреки че сте физически разделени, това не означава, че не можете да задоволявате половинката си дистанционно. Мъжете харесват секса, независимо в каква форма ще им го поднесете. Не се правете, че не сте чували за виртуален секс! Ами, да! Направете го по скайп!

За да разберете повече за това как да задържите половинката си, гледайте новия епизод на „Съветите на Д-р Ко".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти