Обичам жените да ми правят...

Обичам жените да ми правят...
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Ако мислите, че мъжете са лесни за манипулиране и можете да ги водите за носа с вашите женски трикове, то вие сте абсолютно и неоспоримо прави.

Може би не знаете, но мъжете предпочитат да бъдат управлявани от жените поради две причини: първо, защото така е по-лесно за тях, понеже им отпада ангажиментът да взимат решение за действията си, и второ - защото ефективна манипулация на мъж може да бъде само тази, която е на база доставяне на удоволствие за него.

Понеже не съм толкова злонамерен към жените, както някои от редовните читателки на сайта считат, днес съм решил да ви споделя с какво може да провокирате мъжете до вас така, че те да ви гледат, слушат и изпълняват всичко, което им кажете, като добре дресирани немски овчарки.

Мусака

Разбира се! Това е абсолютна класика. Неслучайно неостаряващ ще остане вицът, в който се твърди, че перфектната жена трябва да може да прави 70 неща – 69 и мусака. Всъщност това въобще не е виц, а напълно сериозно твърдение. Не защото мусаката е брилянтно ястие, което се счита за връх в кулинарията, а защото ястието е метафора на взаимоотношенията. Когато жена направи на някого мусака, това е вид преклонение, с което жената доброволно се поставя в подчинена роля спрямо него във взаимоотношенията. А какво по-хубаво от това за мъжете?

Да направиш муска на мъж е толкова значимо за него, колкото той за запали огън на жена или по-скоро да го изобрети заради нея.

Да се облича добре вкъщи

Не занемарявайте вида си у дома! Повечето жени го правят, а след това се чудят защо мъжете не им обръщат внимание.

Винаги съм се чудил как е възможно жените да се грижат за своя външен вид, когато отиват до близкия квартален магазин да пазаруват плодове и зеленчуци, а  същевременно нехаят за външния си вид пред мъжа, който ги обича и гледа постоянно. Моля, някоя да ми даде отговор, в противен случай логиката сочи, че мъжете ви са винаги на второ място след всички чужди за вас хора.

Усмивка

Мъжете много харесват красивите жени, ама винаги точките са обирали усмихнатите и лъчезарните. Може би сте забелязали как вниманието на мъжете е съсредоточено към тези дами, които с мимики показват положителното си настроение, които се смеят на шегите и също така са в състояние да ги измислят.

Мъжете обичат да се чувстват забавни. Това е гаранция, че ще се привържат много по-бързо и, забележете, много по-трайно към вас. Когато мъж разсмее жена, за него усещането е все едно е покорил Еверест и е забил победоносно знамето си.  

Насърчавайте и поощрявайте труда на мъжа вкъщи

Става въпрос за всичко онова, което се води за „мъжка работа” у дома. От отварянето на плътно затворени буркани, местенето на гардероби и коването на пирони до къртенето на стени и поправянето на автомобила. Това са все неща, които карат мъжете да се чувстват съпричастни към дома, който по принцип е вашата крепост.

Положителната оценка за свършената от мъжа работа е от изключително значение. Винаги награждавайте победата над упорития буркан с целувка и думи като например „Какво щях да правя без теб?“.  Ако накарате вашата половинка да се чувства силен, полезен и ценен, той гарантирано ще ви обича повече.

Виждате ли колко дребни неща са необходими за щастието на мъжете?

Известно ви е, че те изобщо не са сложни, което ги прави лесни за манипулиране. Изисква се обаче постоянство, добра храна, любов и добро настроение. 

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Не пожелавай мъжа на ближната си!

Не ѝ вярвай! Никога и за нищо.

Как да спрете да привличате само глупаци

Не ме занимавай с твоите глупости!

Женските празници умряха! Да живеят жените!

Мъжете не искат жени, а робини!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти