Обичам те такава, каквато си!

Обичам те такава, каквато си!
Снимка: netinfo

Когато един мъж обича една жена, тази любов е безгранична...

С необятната обич е свързана и трогателната история, която ни впечатли днес:

Карл Гилбърдсън е женен за Лаура, жена, страдаща от множествена склероза.

Те се запознават преди 15 години и сключват брак 5 години по-късно, когато симптомите на заболяването при Лаура все още не са толкова изявени.

Това обаче не спира Карл да я обича с цялото си сърце и душа: "Обожавам я точно такава, каквато е, за мен тя е съвършена!", споделя грижовният мъж.

Когато съдбата ги среща в нощен клуб в Ливърпул, Лаура работи като детска медицинска сестра, а тялото ѝ все още не е парализирано. Нейното хоби е музиката, допада ѝ да пее и посещава концерти на любими свои изпълнители и групи.

Едно от последните неща, които истински я впечатлява, е музикален флашмоб, който вижда заснет на видео в интернет. Този жест истински я разчувства и Карл решава да подготви такава изненада и за самата нея - по случай 10-тата годишнина от сватбата им.

Споделяме с вас видеото от този знак на истинската любов:
Множествената склероза е автоимунно възпалително хронично заболяване с неизяснена етиология и вероятна генетична предразположеност. Множествената склероза засяга способността на нервните клетки на главния и гръбначния мозък да комуникират помежду си. 

Ние сме наистина възхитени от измеренията на любовта, които съществуват на този свят. И вярваме, че когато има истинска обич, всички проблеми са преодолими!

Споделете тази история, ако ви е трогнала силно, така както нас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти