Домакините редовно оставали без секс и ласки

Никакъв секс за домакините
Снимка: netinfo

Този път канадски учени са тези, които са решили да се заровят в междуполовите отношения и да излязат с интересно заключение. Според професор Мишел Хидин, водещ автор на изследването, домакините получават по-малко секс от партньорите си.

Това заключение на канадските изследователи идва малко след като американските им колеги обявиха, че властните жени се радват на оскъдни ласки и секс.

Според канадците жените, които избират да останат у дома и да се грижат за къщата и децата, не се радват на пълноценен сексуален живот. Омъжените и работещи жени правят по-често секс за разлика от онези дами, които предпочитат да прекарват времето си в чистене и грижи за децата.

Професор Хидин обяснява, че има връзка между сексуалния живот и свободата и умението на жените да осъществяват идеите и проектите си. Незнайно защо Хидин не взима под вниамние, че жената може би се самореализира и осъществява идеите и проектите си чрез посвещаване живота си на децата и на изграждането на уютен дом.

Социалното и материално положение също играят важна роля при определянето на причините за нередовен интимен контакт между семейните партньори, настояват канадските учени. Тук обаче никой не отдава значение на факта, че всички хора са различни, или на това, че всяко ново проучване противоречи на предходното.

Според други учени жените кариеристки нямат почти никакъв личен живот, а сексуалните им похождения се случват от дъжд на вятър по конференции с някои женен колега.

Универсална формула за щастие няма, нито пък за това как да получаваме повече секс. Все пак добрата комуникация и желанието за близост и интимност сякаш са водещи в междуличностните отношения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти