Неподозираната благодат на семенната течност (18+)

Неподозираната благодат на семенната течност (18+)
Снимка: Thinkstock

Днес ви припомняне една доста любопитна тема, която отдавна не бива да бъде табу (бел.ред.)

Да се ​​говори за секс отдавна не е тема табу. Но въпреки това обсъждането на част от интимните действия, свързани със секса, все още се счита за срамно.

Като например оралната любов от страна на жените (или иначе казано фелациото) и поглъщането на семенната течност на партньора.

Разбира се, това не е нещо, което трябва да се прави на всяка цена. Това е акт, който и двамата партньори във връзката трябва да имат желание да осъществяват. Без нещата да се случват насила и по принуда, особено що се отнася до дамите.

Вярвате или не, но семенната течност всъщност е полезна, когато се усвоява от организма на партньора. Замислете се, че в немалко плодове и зеленчуци именно семчиците съдържат най-много полезни вещества, концентрирани на едно място.

Поинтересувахме се какво е важно да се знае за спермата, когато тя се поглъща.

Ето какво научихме за нейните неподозирани блага:

Спермата съдържа над 50 химически съставки като най-важните от тях са кортизол (увеличава чувството на привързаност), естрон и окситоцин (повищават настроението) серотонин (действа като антидепресант) цинк (полезен е при акне и кожни проблеми), както и още десетки витамини , минерали и аминокиселини, полезни за организма.

Течността, която мъжът изпуска при свършване, всъщност съдържа не повече от 5% от семенната течност. Милилитрите сперма при едно свършване пък съдържат само 5 калории, а вкусът ѝ до голяма степен зависи от храната, която последно е приел мъжът.

Увеличава гърдите

Спермата съдържа активното вещество простагландин, което при попадане в организма, стимулира изработването на женски хормони, включително естроген.

Това подобрява състоянието на кожата и косата при жените, а също така влияе върху увеличаването обема на гърдите и бедрата.

Действа благоприятно на зъбите и венците

Спермата съдържа ценни минерали, които укрепват венците. Тя изобилства от цинк и калций, който въздействат положително върху зъбния емайл.

Облекчава язвата и гастрита

Учени твърдят, че спермата съдържа липиди и аминокиселини, които лекуват проблеми със стомаха, предизвикани от стрес като гастрит, колит и язва.

Поглъщането на семенната течност на мъжа от жената е интимен момент, който разкрива още по-голяма близост и доверие във връзката. Но за да се случва приятно и отговорно, дамите трябва да бъдат на 100% сигурни в човека до тях и неговото здраве.

Прочетете още:

Вагиналният оргазъм не съществува!

Щипка ревност за повече страст

Пътеводител на множествения оргазъм

Жените, които промениха секса

Оргазъм по време на сън

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти