Неловките ситуации по време на секс

Неловките ситуации по време на секс
Снимка: Thinkstock

В представите ни често сексът е свързан с образи, натрапени от филмите и любовните романи.

Но в секса, също както и в живота, се случват неловки моменти и заплетени ситуации. Те могат да развалят приятното впечатление, особено при първия секс, и да доведат до смущение и объркване.

Британски учени решиха да изучат кои са най-конфузните моменти в това отношение и как сънародниците им излизат от ситуацията. Те организирали допитване с участието на лица над 18 години.

Станало ясно, че 75% от участниците в допитването са попадали в неприятни моменти по време на интимни преживявания.

При жените най-конфузно се оказало отделянето на газове. Това споделили 58% от участничките. Второ място в класацията при нежния пол заема съвпадението на любовните утехи с началото на менструацията - от това са се оплакали 37% от жените.

Тройката конфузии се затваря с кикотене по време на секс - 21% от жените признали, че не могат да се въздържат от смях по време на любовните откровения, интимните игри и спонтанния оргазъм.

Други 5% от красивата половина на човечеството чувства неловкост, ако избраната секс играчка откаже да работи в леглото.

При мъжете най-срамният момент е да се отдадат на блажен сън, след като са свършили - от това се оплакват над половината от силния пол.

Други 21% се чувстват неловко, ако на партньорката й се доплаче след чувствен секс. По-младите мъже пък се изчервяват заради неподходящи сексшеги с други партньорки.

И съвсем малко мъже се притесняват от преждевременна eякулация.

Как да се борим с всичко това? 

Просто не се замисляйте твърде много над тези неприятни сексказуси и излезте с чувство за хумор от ситуацията, убедени са почти всички участници.

Прочетете още:

Вагиналният оргазъм не съществува!

Седмичен секс план

Пътеводител на множествения оргазъм

Тайните секс желания на 40-годишните жени

Оргазъм по време на сън

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти