Нека прекараме повече време с любимия

Нека прекараме повече време с любимия
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лилия Огнянова

Не е нужно да чакате да дойде празника на Св. Валентин, за да устроите уютна вечеря за вас и половинката ви. Може да направите това по всяко време на годината, даже е препоръчително да го правите с повод и без повод.

Ако чувствате обаче, че сте се раздалечили от партньора, че не прекарвате достатъчно време заедно, може да направите нещо по въпроса. Д-р Тери Орбъч автор а книгата "Пет просто стъпки да превърнете брака си от добър в страхотен" дава няколко съвета на влюбените как да заздравят връзката си и да си станат по-близки.

Като начало Тери препоръчва двамата да отидете на почивка. Тя може да трае само три дена, но дори и за този период могат да се случат чудеса. Важното е да заминете само двамата и да прекарате цялото време заедно. Може да отидете на планина, да карате ски или сноуборд, а може и да си останете в стаята и да се радвате на взаимната си компания.

Спортувайте заедно, така хем ще вършите нещо полезно, хем ще се грижите за добрата си фигура, хем ще прекарвате време повече време заедно.

Изпробвайте нови вкусове и забавления. Храната и алкохолът са добър вариант, ако се чудите какво да правите заедно. Може да си устроите кулинарен уиекнд, да готвите заедно и да изпробвате нови рецепти, или направо да отидете на ресторант, специализиран в чуждоземна кухня.

Друг удачен вариант е дегустация на вино. В момента се предлагат различни пакети за екскурзия комбинирана с посещение на винарна и дегустация на различни вина.

Алкохолът определено ще вдигне градуса на настроението ви.

Ако не ви се мърда никъде и не ви се излиза навън в този студ дори за разходка, може поне да си организирате спа удоволствие за двамата. В момента има редица изгодни оферти в сайтовете за групово пазаруване, които ви предлагат масаж и други спа удоволствия на приемливи цени. Това е чудесен вариант да почивате двамата, да се насладите на масаж или да поседите в горещо джакузи.

Има толкова много неща, които може да правите заедно. Бъдете креативни и прекарвайте повече време с любимия човек. Не се затваряйте в ежедневието, проблемите и ангажиментите в работа.

Споделете свободното си време с любимия, релаксирайте и се радвайте на взаимната си компания. Това е една от най-добрите анти стрес терапии, които може да практикувате. Освен че ще си починете, ще заздравите връзката си и ще се почувствате по-щастливи и сигурни с партньора ви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти