Не ѝ вярвай! Никога и за нищо.

Не ѝ вярвай! Никога и за нищо.
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

С риск отново да ядосам читателките на Edna.bg, ще дам публичност на едни от уж неприсъщите за жените дейности, които вие, уважаеми, правите, но никога не си признавате. Не си признавате, защото имате гузна съвест, знаейки колко абсурдни сами по себе си са постъпките ви.

Не знам дали знаете, но мъжете много добре знаят за тези ви действия, ама се правят, че не ги забелязват и умишлено не повдигат разговори по тези въпроси, за да не ви поставят в неудобна ситуация.

Ако някога жените кажат, че не правят изброените по-долу неща, никога, ама никога не им вярвайте!

Правят секс на първа среща. Да, точно това правят. Не винаги, но когато решат, нямат колебания относно предприемането на подобна крачка, а те често взимат такива решения. Защо обаче лъжат и се правят на много праведни, след като повечето мъже имат поне една история, в която са правили секс с на първа среща с жена? Или мъжете лъжат в случая, или жените. Мисля, че мъжете казват истината.

Четат съобщенията на мъжа до тях и постоянно гледат в телефона му. Не пропускат възможност да го направят. Защо ли? Защото са жени! Ще погледнат и в мозъкът на мъжете, ако могат.

В социалните мрежи са фалшиви до безобразие. Пишат в профила си неща, които никога не правят и не мислят. Качват си снимки, на които изглеждат така, както всъщност не изглеждат. Най-смешното е да видиш твоя позната, която е прословута с посредствеността си, да качва снимки, на които си мисли, че изглежда страхотно. А още по-смешно е, когато снимката е придружена с цитат на някой древногръцки философ. Всъщност жените прекарват часове във фейсбук, разглеждайки единствено профилите на мъже. Да, това е нещото, което правят в социалните мрежи.

Не им вярвайте, ако ви кажат обратното.

Говорят само за мъже с другите жени. Говорят за пениси, размери и прочие подробности. Покрай мъжете им се върти целия ден. Цялата нощ също. Ето защо, мили дами, не се правете на недостъпни и незаинтересовани от мъжете, защото всички знаят, че те са смисълът на живота ви. А и както разбрахме вече – нямате търпение някой да ви предложи секс на първа среща, за да се съгласите.

Мързи ги да се грижат за личната си хигиена и отлагат тези грижи до последно. В това отношение някои от жените са по-зле и от неугледните мъже. Признайте си!

Провокират интриги. Непрекъснато. Сякаш това осмисля общуването им и всяка една секунда, в която няма възможност да оплетат някого в клюка и сплетня, е безвъзратно изгубена в небитието.

Пороците на алкохола и наркотиците са им присъщи. Да, това далеч не е присъщо на мъжете, които незнайно защо са натоварени да носят негативите в това отношение. Жените са в пъти по-изявени в пороците. Ако ви кажат, че това не е така - не им вярвайте!

Проверяват в хороскопите дали са съвместими с мъжа, в които са влюбени. Винаги се смея с глас, когато видя колко много се притесняват жените, щом прочетат, че хороскопът е показал несъответствие между нейната зодия и тази на мъж до тях. Винаги съм се изумявал как всяка жена се счита за индивидуална, а упорито вярват в общите хороскопи.

Ревнуват. Непрекъснато. Без повод. В същото време не спират да флиртуват.

Ако някоя жена ви каже, че не прави тези неща, просто не ѝ вярвайте. Всъщност никога не вярвайте на жена!

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Как да спрете да привличате само глупаци

Не ме занимавай с твоите глупости!

Женските празници умряха! Да живеят жените!

10 лъжи на мъжа, с които прелъстява жената (част 2)

10 лъжи на мъжа, с които прелъстява жената (част 1)

Мъжете не искат жени, а робини!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти