Не превръщай мъжа си в мухльо!

В последните години често се наблюдава размяна на ролите в семейството - жената забравя да бъде жена и привлича мъже, които превръща в жени. Често във връзките тя е в ролята на силния пол, на ловеца, който носи парите в къщи, а мъжът се въплъщава в нейната роля – гледа къщата и сменя памперси. Ето какво каза по темата сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина:

Според Наталия проблемът е, че жените стават много често мъже. Те намират само по-слаби партньори, които не могат да се грижат за тях. В много страни вече няма само майчинство, но и бащинство. Ролите се разменят, но това не води до нищо хубаво, защото жената се чувства изморена и неудовлетворена, а мъжът е потиснат, губи самочувствието си, жена му вече не го привлича. След което се появяват проблемите между тях.

двойка любов
Снимка: Thinkstock

„Ние, жените, сами си го правим“, смята Наталия. За да може един мъж да успее, жената е тази, която трябва да му дава енергия, тя трябва да вярва в него, да го подкрепя, да го обича, но и да бъде обичана. Също така е много важно една жена да е вярна на себе си и на женската си енергия.

Мъжете трябва да се грижат за финансите, а жените да бъдат красиви, любящи, нежни и да подкрепят своя партньор.

“Трябва да зареждаме мъжа с вяра и топлина, да носим радост вкъщи, да се грижим се за дома, за децата. Когато ценностите се връщат на мястото си – всичко се подрежда”. казва Наталия.

Припомни си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол