Напий го, набий го и тогава реши

любов двойка
Снимка: Istock

Велина Томова

Свикнали сме да проверяваме мъжете по два признака – дали разговорите са интересни и дали сексът е добър.

Това обаче е, така да се каже, „санитарният минимум“ в отношенията с някого. Следващото „ниво на проверка“ се състои в изпълнението на три важни задачи.

Резултатите от тях ще ви покажат дали наистина човекът, с когото сте, си заслужава и в дългосрочен план или ще ви създава неприятности.

Пътувайте заедно

Цялата подготовка по пътуването – от идеята през избора на хотел до самото преживяване, ще ви покаже много за човека, с когото сте.

Той ли предложи да пътувате или вие? Изобщо, пътешественик ли е по душа, или обича да стои вкъщи? Ако имате съвпадение – чудесно. Но ако за единия уикендът трябва да е винаги на път, а за другия – в уюта на дома, ще живеете във вечно неудовлетворение.

Едно пътуване, колкото и добре да е планирано, винаги може да и изправи пред трудности или непланирани ситуации – закъснял полет, проблем с автомобила, объркан път.

двойка любов
Снимка: Istock

Как реагира той? Ядосва ли се прекалено много, или не позволява на такива неща да ви помрачат настроението. Реагира ли адекватно в труден момент или се инати като малко момче, че знае пътя? Грижи ли се за вас, носи ли багажа и изобщо – държи ли се така, както ви се иска мъжът до вас да се държи?

Не забравяйте, че ако сега можете да се примирите с някои малки недостатъци, с времето те ще ви правят все по-голямо впечатление и ще са причина за скандали всеки път, когато пътувате.

Напийте се заедно

Не ви трябва мъж, който налита на бой след второто уиски.

Не ви трябва и такъв, който, като започне, не знае кога да спре, и стига до състояния, в които да ви е срам, че го изобщо го познавате.

Искаме или не, алкохолът е част от ежедневието, от срещите с приятелите, от празниците ни. Не искате да се притеснявате всеки път, когато той си поръча една бира, нали?

двойка любов целувка
Снимка: Istock

Играйте на игра

Това е частта с „боя“ от заглавието. Има хора, които не могат да губят дори на игри за забавление като белот или домино, а пък от жени изобщо им е непосилно да преживеят загуба.

Дали желанието за победа на всяка цена за вас е положително или отрицателно качество, е въпрос на възприятия.

Но така или иначе една игра ще ви подскаже много за неговите умения за работа в екип (ако играете срещу други хора), отношение към партньора, към загубата и към победата.

А всичко това ще ви покаже и как ще преминавате заедно през загубите и победите в живота.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти