Най-страхотният секс в живота ми

Най-страхотният секс в живота ми
Снимка: Thinkstock

Катя Стоилова

Що народ натрупа пари и популярност, наставлявайки живота на затормозения от комплекси, но готов да срещне щастието, гражданин на 21 век.

В началото му бе обяснено колко вредно се храни и последователно изхвърлихме от хладилника месото, хляба, яйцата, че и млякото, като продукти на ескплоатацията над себеподобните.

После бе заклеймен като расова свиня, ако е убеден хетеросексуален тип, който дори не си бръсне ръцете. В замяна получи препоръки да не спира да си повтаря колко е готин и щастлив и ако не му се получат нещата, да се сърди на таланта си в сугестията.

Накрая, осъзнали неговата пълна обърканост в отношението към собствения Аз, поехме кормилото на сексуалния му живот. Яж това, пий онова, дишай еди-как си, мисли еди-какво си. Пози, движения, вербални и невербални сигнали – не остана ниша, непроникната от компетентното око и ухо на специалистите.

И все пак, като тегля чертата, (като жена, нямаща проблем с видовете и броя на оргазмите, без да се нуждае от помощта на ексцентрични наставления, допълнения и попълнения) стигам до извода, че най-страхотният секс в живота ми е този, който най-много се припокрива с любовта. А за да определим това, можем да се доверим на усещането си от СЛЕД ТОВА.

"Как си?" – пита той докато лежа притихнала на рамото му.
"Блаженствам... Аз съм светлина, която се разтваря под пръстите ти. Бяла и добра... "

И запазвам това си агрегатно състояние с дни.

Добрият секс ни помага да се чувстваме върховно и след приключването на самия полов акт. Хармонично в тялото и с душата си. Както добрата храна ни дава усещането за ситост и енергичност с часове, а от непълноценната – гладът се връща бързо или получаваме неразположение.

Дискомфортът след секс е най-сигурният сигнал, че физиологичните и психичните механизми не са валентни помежду си. Поне що се отнася до жената. Дали сексът ще е четири часа или четири минути, дали ще е в басейн от шампанско или финал на един разгорещен спор, важното е да е избухване на онази емоция и енергия, които не можем да удържим.

И които не искаме да контролираме в този момент! Непрограмирано! Без забранителни, но и без задължителни елементи. Достатъчно е да подсказвам на кой етаж на емоцията се намирам. За да не си счупим хатъра, препъвайки се нагоре-надолу по стълбите на емоцията.

И тогава се случва светлината! Виждала съм я! Виждам я всеки път, когато ме загърне с ръка и го помириша. Нямам нужда от нищо специално и допълнително. Приятната обстановка, романтичната вечеря и нежните думи имат своето място, за да се забележим един друг в напрегнатото динамично и зло ежедневие, но нямат нищо общо с пожелаването на другия. Нищо специално освен специалния човек! А той е просто –  МЪЖЪТ, КОГОТО ОБИЧАМ...

И е хубаво! Винаги... Години... Не ми доскучава, не ми втръсва. Усещам, че и с него е така. Достатъчно е да разпозная аромата му и да се оставя на желанието да ме води все по-дълбоко и все по-далеч в скритата природа на вселената.

И да усещам, че съм жива! И той е жив, и сме едно; желаем еднакво и чувстваме общо. Това е единственият текст по темата, който искам да чете – как се чувствам. А всичко, за което трябва да имам познания, е дълбоко, дълбоко в мен, затиснато от болки, страхове, негативни емоции и предрасъдъци. Трябва само да обърна сетивата си навътре. И да се освободя от всичко, което не съм.

Успееш ли, нищо повече не ти е нуждно да знаеш. Природата е дала всичко, за да се ориентираш в другия; да го усетиш. И когато се отдадеш на наслаждението, във вихъра на нагона и тържеството на живота, разумът притихва с екзистенциалните си понятия. Светът изчезва. Тялото отключва духа... После усещаш топлината и освобождаването на енергия... И не само... И се връщаш в земната си обвивка, но някак различна – по-лека, по-усмихната и по-красива. Като любена жена!

Защото "разнообразяването" завърта една спирала, в която всичко ново и вълнуващо бързо става старо и познато, и след вкарването на третия в спалнята, рано или късно ще се наложи да поканиш и четвърти... Същото е и с порнофилмите, играчките, игрите за възрастни и мръсните думи. Дори романтиката и екзотиката писват, ако го няма чувството.

А и в разнообразието на формите на секс, да не забравяме, че все пак природата ни е дала не чак толкова голям набор от ексцентрични вариации. А после??? Не съм чула специалистите относно лимита в преместването на границите. И ако нещо трайно не се случва, то най-вероятно проблемът е някъде другаде – в нашите липси или натрупвания или просто това не е човекът.

Обожавам секса, в който не помня колко дълго и какво по-точно. Като пиянство. Казват, че тогава сме най-истински. Но без алкохол! Не смесвам концентрат и любов. Все пак това не е операция, за да ми трябва анестезия.

Другото се нарича фитнес и тайландски масаж. И двете са доста самотни занимания. Нищо, че в залата не сме сами.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти