Най-добрият подарък за него - секс

Най-добрият подарък за него - секс
Снимка: netinfo

Сред всички подаръци, които може да подарите на любимия, има един, който той никога няма да откаже и винаги ще се зарадва, независимо колко е изтъркан. Разбира се, става дума за секс!

Не е нужно да правите нищо по различно от това, с което вече сте свикнали и което харесвате, но е важна самата идея, че ще го изненадате.

Все пак, може да си напазарувате еротично бельо. Дори само веднъж да го облечете, ще си заслужава.

Купете си корсет и дантелени бикини, или ефирна и пестелива от към плат нощничка, чорапи с жартиери и сутиен (за този вариант може тактично да пропуснете да си обуете гащички) или каквото друго ви дойде на ум.

Още по-оригинално ще е, ако вържете по тялото си с панделки. Така ще се превърнете в жив подарък. На кои места ще се намират лентите и колко здраво ще са завързани те, зависи само от вас. Бельото, което се яде, е също добър вариант.

За да бъде истинска изненада, трябва да го издебнете, когато той изобщо не очаква. Добър момент е докато той се къпе или е в другата стая. Запалете някоя свещ за настроение, "скочете" в палавите дантели и се скрийте под завивките - нека той сам открие "подаръка си".

По-смелите и ентусиазирани дами могат да организират домашен стриптийз. Тук предизвикателството е да не се срамувате, да изглеждате напълно уверена в себе си и без колебание да свалите дрехите си. За последната задача по-добре направете няколко тренировки предварително.

Ако сте от двойките, които обичат да експериментират, купете нова секс играчка, с която да се забавлявате и двамата. Друг вариант е да попитате откровено партньора си какви са еротичните му фантазии и да загатнете, че сте готова да изпълните някоя от тях.

Успех във всичко, с което сте решили да изненадате любимия, и помнете - колкото по-уверена сте в себе си, толкова по-лесно и приятно ще се случат нещата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти