На каква възраст ние, жените, изневеряваме най-често?

изневяра
Снимка: iStock

Мъже, ако се притеснявате, че можете да се сдобиете с рога, обърнете внимание на възрастта на половинката или съпругата си и вземете съответните мерки да се предпазите.

Ако възлюбената ви е в средата на 30-те си години, вероятността да кръшне е най-голяма, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от ново проучване.

Допитването, осъществено от сайта за извънбрачни връзки Виктория Милан, разкрива, че жените най-често кръшкат или мислят за секс извън настоящата си връзка на 36,6 години.

7-те вида изневяра и как да ги разпознаете

Проучването показва още, че средностатистическата дама минава под венчило на 29-годишна възраст. След шест или седем години семеен живот страстта между партньорите често не е толкова бурна, колкото в началото, с което може да се обясни склонността на жените, прехвърлили средата на 30-те години, да търсят интимност извън брачното ложе.

изневяра
Снимка: iStock

Според експертите, за да се опазят от сдобиване с рога, мъжете трябва да обсипват нежните си половинки с цялото внимание и уважение, което заслужават.

Друга причина за изневяра от страна на дамите беше разкрита в скорошно австралийско проучване. Специалисти от университета на Куинсланд установиха, че специфична генна мутация прави някои жени по-предразположени към кръшкане в сравнение с останалите. Изследователите откриха също, че при мъжете въпросната мутация не действа по същия начин, както при нежните им половинки.

Редно ли е да простите изневяра? Тези знаци ще ви подскажат

 

Прочетете още: Как се научих да не изневерявам?   Мъжете с тези черти на лицето е по-вероятно да изневерят    Изневяра, но насън: какво означава това за връзката ти и трябва ли да се притесняваш   7-те вида изневяра и притеснителните знаци, по които да ги разпознаете   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти